svi kažu da je mnogo lepša!

ŠUŠKA SE DA JE HARI PREVARIO MEGAN SA OVOM LEPOTICOM: Princ je bio očaran njom, a ona ga je šutnula zbog JEDNE STVARI

Šuška se da je princa Hari prevario Megan Markl sa manekenkom još na početku njihove veze.

Ljubav i zavođenje
07:55h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE HARI PREVARIO MEGAN SA OVOM LEPOTICOM: Princ je bio očaran njom, a ona ga je šutnula zbog JEDNE STVARI
Princ Hari prevario Megan Markl sa manekenkom, Foto: Profimedia

Iako princ Hari (38) i Megan Markl (41) godinama odolevaju svim prozivkama na račun njihovog ljubavnog odnosa i čuvaju svoj brak od "napada", od početka svoje veze su se suočavali sa nizom poteškoća i prepreka. Naime, u jednom periodu su bili sve glasniji komentari da je vojvoda od Saseksa prevario svoju sadašnju suprugu sa manekenkom, što je njihov odnos umnogome promenilo.

Mnoge je začudila informacija da je na početku veze sa glumicom, kako se navodi u stranim medijima, Hari "sedeo na dve stolice", te da nije uopšte bio posvećen Megan na pravi način. Uz to, mogu se čuti i komentari da sve lošije izgleda.

Megan Markl i Princ Hari
foto: Profimedia

Naime, kada je započeo vezu sa vojvotkinjom od Saseksa, koju je upoznao u izlasku, nameštenom od strane njihovih prijatelja, on još uvek nije bio raskinuo sa s manekenkom Sarom En Maklin. A nije ni slutio da će mu upravo Megan promeniti život iz korena i odvojiti ga od porodice.

Ovu lepoticu je princ upoznao na jednoj privatnoj proslavi, a Sara ga je odmah očarala svojim izgledom i harizmom. Nakon tog susreta Hari joj je slao poruke sve dok manekenka nije pristala da izađe sa njim. Njihovu romansu je opisala i kraljevska biografkinja Angela Levin u svojoj novoj knjizi.

Kako je napisala, Hari se dugo premišljao da li da nastavi vezi sa Megan Markl ili sa Sarom, a lepa manekenka je bila ta koja mu je olakšala odluku iz samo jednog razloga.

- Oni su jako slični, ali ipak je svako otišao svojim putem - istakla je Levin.

Ipak, Sara se odlučila povući iz prinčevog života zbog njegovih problema s alkoholom.

- Sara vodi uredan život, ne konzumira alkohol i to je ono u čemu se njih dvoje nisu razumeli. S druge strane, Hari nije tip koji se veže, pa se njihova veza završila i pre nego što je počela - rekao je manekenkin prijatelj.

Kada su se u javnosti pojavile ove informacije, mnogi su delili mišljenje da je Megan "dobila to što je i zaslužila", jer se dugo šuškalo da je upravo ona vrala Harija sa bivšim dečkom. A princ sve teže podnosi razna poniženja zbog njegove supruge.

1 / 5 Foto: Profimedia

Uprkos svim glasinama princ i glumica su se venčali 2018. godine, a sada već imaju i dvoje dece. Sa druge strane, Sara je nastavila da nadograđuje veoma uspešnu karijeru manekene i nutricioniste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs