ISPOVEST BOSANKE KOJU JE MUŽ PREVARIO SA MUŠKARCEM: "Prestani, rušiš mi reputaciju ludačo neuračunljiva"

"Znala sam da me vara, ali nisam znala da je u pitanju muškarac", ispričala je ova nesrećna žena

Ljubav
Autor:
ISPOVEST BOSANKE KOJU JE MUŽ PREVARIO SA MUŠKARCEM: "Prestani, rušiš mi reputaciju ludačo neuračunljiva"
Foto: Shutterstock

Ljubavi ima raznih, a preljuba još više. Ispovest jedne žene iz Bosne navešće vas da pomislite da je u današnjem svetu sve moguće.

Naime, nakon što se udala za ljubav svog života i srećno živela u braku, desila joj se trudnoća kao kruna te divne ljubavi. Ali njeni problemi počinju pravo nakon porođaja, kada se njen muž otuđuje od nje.

Ona je prvo smatrala da je to zbog porođaja, te da će se sve srediti i doći na svoje kada smrša i telo dovede u red.

Međutim, netrpeljivost njenog muža je sve više rasla, dane je provodio na poslu, putovao na poslovna putovanja, dok je ona brinula o detetu.

"Pretvorila sam se u ludu, histeričnu i očajnu ženu. Jedina mrva pažnje koju sam mogla da dobijem bila je u momentu kada napravim histeričnu scenu. Na šta bi dobijala jedno obraćanja “Molim te, smiri se zbog deteta” ili “Prestani, čuće nas komšije, rušiš mi reputaciju, ludačo neuračunljiva,"" ipričala je L.T. za sajt Najžena.

svađa
foto: Shutterstock

"Vremenom sam se iscrpila i shvatila da mom detetu treba zdrava i normalna majka. Ohladila sam se na neki način. Pustila sam kontrolu, ali sam bila jedna osušena biljka. Kopnila sam. On je nastavljao sa svojim izlascima, odlascima na poslovna putovanja, nejavljanjima. A ja sam svoju pažnju preusmerila na dete," priča ona.

Posle godinu dana momačkog života desilo se nezamislivo:

"Laptop je priključio na TV prijemnik i preko celog ekrana je sevnula fotografija polugolog muškarca sa porukom “Pošalji i ti meni jednu prljavu. Želim te...” - ispričala je L.T detalje situcije koju nikako nije očekivala.

Milsila je da vara, ali ne sa muškarcem.

"Šok. Utrnulo mi je celo telo. Ne mogu da se pomerim od prizora koji sam ugledala."

Tada počinje horor za jednu majku, kada joj suprug, evidentno homoseksualac, preti oduzimanjem deteta.

"Prilazi mi, hvata me za ruke, silovito stiska, gleda u oči i kroz zube govori “Budeš li mi napravila scenu… uzeću ti dete, ku*vo prljava,""prepričava ova žena.

Tužna žena, žena
foto: Shutterstock

"Zahtev za razvod braka nikada nisam podnela, jer je on važna karika u gradu i moglo bi njemu da pripadne dete. On nas više nikada nije kontaktirao. Moje stvari su ostale u tom stanu, ali mi je ostalo i srce, duša, mladost, i lepota… Sve što sam imala bačeno je pod noge."

Nesrećna žena se sa detetom preselila kod roditelja, a on se odselio u inostranstvo sa svojim partnerom. Nikada više je nije kontaktirao, čak ni za dete da pita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs