rebeka los

AFERA KOJA JE SKUPO KOŠTALA DEJVIDA BEKAMA: Evo gde je nestala njegova bivša ljubavnica! (FOTO)

Vest o njihovoj aferi odjeknula je poput bombe početkom 2000-ih

Celebrities
10:47h Autor:
AFERA KOJA JE SKUPO KOŠTALA DEJVIDA BEKAMA: Evo gde je nestala njegova bivša ljubavnica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošlo je 18 godina Rebeka Los iz Holandije uzdrmala javnost navodnom aferom sa slavnim fudbalerom Dejvidom Bekamom. Ona je bila fudbalerova lična asistentkinja, sa kojom je kako se pisalo prevario svoju suprugu Viktoriju Bekam.

Prvi put paparaci su ih uslikali 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Nakon objavljenih fotografija na kojima čavrljaju poput intimnih prijatelja, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku.

Međutim, mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Prema jako dobro upućenom izvoru Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla u svojoj sobi.

Bekam i Viktorija prebrodili su taj skandal, a Rebeka je iskoristila svojih pet minuta slave, pozirajući za Plejboj.Navodno je zaradila milion funti od drame koja je izbila sa Bekamovima i redovno je pred kamera pričala svoju verziju priče.

Postala je rijaliti zvezda, učestvujući u šou "Celebrity Love Island" i u "Farmi".

Bekam je oštro demantovao njene navode o preljubi, a ubrzo je zbog svega ostala bez posla. Međutim, svoju priču uspešno je prodala medijima.

Britanski Mirror piše kako danas 40-godišnja Rebeka živi u Norveškoj i da je učiteljica joge. Živi potpuno drugačijim životom u braku sa lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom sa kojim ima dva sina.

"Svoje vreme sada provodim podučavajući jogu, trčim, planinarim te pronalazim hranu za svoja dva sina. Život se promenio", rekla je Rebeka za The Sun o svom životu u divljini.

Supruda je upoznala na jednom rijaliti šou na kojem su zajedno radili. Venčali su se 2012. godine nakon četiri godine veze.

Rebeka je o svemu progovorila za tabloid News of the World. To se dogodilo uoči božićnih praznika, kada se Dejvid spremao sa suprugom Viktorijom, njihovom decom i roditeljima za skijanje u Švajcarskoj. On je kasnije trebalo da im se pridruži na zimovanju, a skandal je procurio u javnost baš u trenutku kada je modna dizajnerka s porodicom bila na aerodromu.

Britanski mediji su isticali da Bekham u svojoj izjavi koju je dao nakon tih napisa nije direktno demtantovao aferu, a samo nedelju kasnije manekenka Sara Marbek je otkrila da je dva puta spavala s Bekamom.

On je obe tvrdnje odbacio i rekao kako su ludost. Viktorija je navodno umalo supruga zbog skandala s Rebekom, a s vremenom je prestalo da se priča o njegovim navodnim aferama, iako je postojalo još nekoliko naznaka da je vara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs