ŠTA VI MISLITE?

OVO BAŠ LOŠE IZGLEDA: Dejvid Bekam ponovo ZGROZIO javnost! Fanovi ga mole da se zaustavi! (FOTO)

Kad god se pokrene tema o roditeljima koji svoje mališane ljude u usta, niko ne može ostati ravnodušan.

Vaše dete & vi
16:40h Autor:
OVO BAŠ LOŠE IZGLEDA: Dejvid Bekam ponovo ZGROZIO javnost! Fanovi ga mole da se zaustavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam (46) objavio je na Instagramu više fotografija, a upravo jedna takva fotka podigla je buru na društvenim mrežama.

Naime, na jednoj slici koja je podelila javnost, Bekam svoju desetogodišnju ćerku Harper Seven ljubi u usta, piše Daily Mail.

Dok neki ističu kako je to prelepo i brane sportistu, drugi naglašavaju da ovaj potez nije primeren, naročito jer devojčica već ima 10 godina.

"Ovo baš loše izgleda. Harper je već velika devojčica i vreme je da tata prestane da je ljubi u usta". Ne razumem zašto mu barem Viktorija ne kaže da ovo više ne bi trebalo da radi', Loše je ljubiti svoju ćerku u usta", samo su neki od komentara kritike ispod fotografije njega i 'princeze Leije', kako ju je nazvao.

Inače, Dejvid Bekam na društvenim mrežama s vremena na vreme objavljuje ovakve fotografije, a sa dočeka Nove godine podelio je snimak na kojoj takođe tako ljudi svoju naslednicu.

Inače, ljubljenje u usta je tema koja uvek deli javnost. Neki se nad tim prizorom groze, dok ga drugi smatraju simpatičnim.

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs