PRVU BRAČNU NOĆ PRIREDIO MI JE "TROJKU" S ŽENOM KOJA MI JE NAJBLIŽA: Zbog jedne stvari porodica je zanemela od ŠOKA

"Volim da delim supruga, uživamo u tome," istakla je ona.

Lifestyle
15:55h Autor:
PRVU BRAČNU NOĆ PRIREDIO MI JE "TROJKU" S ŽENOM KOJA MI JE NAJBLIŽA: Zbog jedne stvari porodica je zanemela od ŠOKA
Iskustvo svingerskih parova, Foto: printscreen/instagram/kateyamyx

Dan venčanja za mnoge ljude predstavlja najvažniji dan u životu kada razmenjuju svoje zavete vernosti i sve je u znaku ljubavi. međutim, jedan par se odlučio da svoju svadbenu noć obeleži na vrlo neuobičajen način, mlada je podstakla mladoženju na intimni odnos sa njenom bliskom prijateljicom.

Inicijativa za promenom ustaljenih obrazaca došla je od Dana, Kejtinog supruga: "Katey je bila blago iznenađena tim predlogom, ali na kraju je sve proteklo glatko. Zanimljivo je kako je ljubomora postala sastavni deo ove priče, čineći celokupno iskustvo dodatno uzbudljivim," izjavio je on.

Kejti je unapred očekivala da će osećati ljubomoru pri prvom susretu svog supruga sa drugom ženom, ali priznaje da je na kraju takva situacija za nju bila iznenađujuće uzbuđujuća.

Njihovo venčanje nije sledilo uobičajene konvencije i norme, i to je samo jedan od mnogih neobičnih trenutaka koji su obeležili njihovu priču.

"Na kraju smo odveli jednu od mojih deveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i na kraju imali trojku sa njom, bilo je jako zabavno", priznala je Kejti.

Međutim, Kejtina porodica nije bila na ceremoniji. Kad im je prvi put otvoreno priznala za svoj hobi svingeraja, bili su duboko uznemireni i smatrali su ga "gnusnim", priseća se Kejti.

Vremenom je naučila da prihvati to razočarenje od strane roditelja i pomiriti se sa njim.

"Dugo me mučila činjenica da moja porodica nije došla na moje venčanje. Ali onda kada se osvrnem po sobi i vidim fotografije koliko su svi bili srećni zbog mene i koliko nas zapravo svi vole takve kakvi jesmo", ističe ona.

Njihova partnerka je zapravo bila Kejtina bliska prijateljica Kristi koja takođe deli strast prema promenama intimnih partnera. Kristi je svog supruga Toma upoznala pre devet godina preko aplikacije za upoznavanje partnera i ubrzo su se i venčali. Međutim, tek nakon nekoliko godina braka otkrili su zajedničke sklonosti ka svingeraju.

Kirsti ističe da mnogi ljudi osećaju znatiželju prema otvorenim vezama, ali se često boje kako otvoriti tu temu sa svojim partnerima. Kirsti i Tom se redovno druže sa drugim parovima, a naročito su bliski sa Kejti i Danom.

Četvorka je odmah "kliknula" kad su se sreli na odmaralištu za svingere, a Tom ovako opisuje njihov odnos: "To je samo normalno prijateljstvo, kao i svako drugo prijateljstvo, iako delimo žene i tako to..."

Pažljivo se pripremaju za svoje intimne susrete sa drugim partnerima. Tom prilikom organizuju pravo druženje uz piće, grickalice i vode brigu o čistoći svih svojih seksualnih pomagala.

Kirsti je istaknula da voli da deli svog supruga sa drugima jer joj to pruža osećaj ponosa.

"Bili smo otprilike dve godine u vezi kad smo se odlučili otvoriti i istraživati. Tek u petoj ili šestoj godini smo se zapravo udubili u to i počeli upoznavati druge", kaže Kirsti.

"Najviše uživam jer nas je to zbližilo" zaključuje Tom, dok se Kirsti složila da ih je njihova otvorenost i zajedničko poštovanje čini "boljim parom od svih ostalih", prenosi Net.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs