SAZNAJTE VIŠE

JEDNOSTAVNA RUTINA I FRIZER SU DOVOLJNI DA IZGLEDA KAO DIVA: Ovako se naša prelepa glumica Branka Pujić neguje u 60-oj

Za Branku kao da je vreme zaustavljeno.

Nega
Autor:
JEDNOSTAVNA RUTINA I FRIZER SU DOVOLJNI DA IZGLEDA KAO DIVA: Ovako se naša prelepa glumica Branka Pujić neguje u 60-oj
Branka Pujić, Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Naša poznata glumica Branka Pujić supruga je čuvenog glumca Dragana Gagija Jovanovića svojim izgledom u 59. godini života oduševljava javnost, a njena rutina je toliko bazična da je mogu primeniti sve žene i povesti računa o svom izgledu.

Oduvek je bila prelepa, a u 59. godini izgleda odlično.

Branka Pujić je i majka Anđele Jovanović Dudaš koja je od majke i oca nasledila prirodnu lepotu i glumački talenat, a fotografija sa plaže majke i ćerke potvrđuje da njima nisu potrebni ni šminka, ni filteri, ni fileri – samo more i sunce i malo odmora od svakodnevnice.

Ovaj snimak koji je Anđela napravila na plaži, gde je njena majka bez trunke šminke – pokazuje da se na njenom licu ne vide godine.

Za mladolik i negovan ten zaslužna je Brankina rutina. Kako je jednom izjavila, voli da izgleda prirodno, pa se u skladu sa tim šminka i preko dana i uveče, godinama se neguje kod iste kozmetičarke koja neagresivnim metodama čini njenu kožu zdravom i blistavom, i ide redovno kod frizera – da se ošiša i ofarba izrastak.

“Moja jutarnja nega započinje čišćenjem kože nakon čega stavim kremu za lice. Kad izlazim iz kuće, ne šminkam se puno, najčešće samo stavim blagu podlogu, maskaru i balzam za usne od mentola. Volim da izgledam blistavo, sveže, zdravo. Uveče ponovo očistim lice i namažem noćnu kremu. Retko može da mi se dogodi da zaspim a da pre toga ne skinem šminku. U tu svrhu dobro mi dođe mleko za lice koje kupujem u najbližoj apoteci”, izjavila je jednom Branka za Gloriju.

Jedan od najpoznatijih glumačkih bračnih parova, Branka Pujić i Dragan Jovanović, ove godine su doživeli jedan od najradosnijih trenutaka u životu svakog roditelja – kada se njihova ćerka Anđela udala za atletičara Mihaila Dudaša, a tada je javnost komentarisala par koji je decenijama u skladnom braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs