VEČITA DEVOJČICA I NAJBOLJA KUVARICA: Anđela Jovanović je definitivno povukla gen bake Nadežde

Majka Branke Pujić je žena koja ima veoma važnu ulogu u njenom i Anđelinom životu, a one se ne libe da to istakne gde god mogu

Celebrities
13:24h Autor:
VEČITA DEVOJČICA I NAJBOLJA KUVARICA: Anđela Jovanović je definitivno povukla gen bake Nadežde
Anđela Jovanović, Foto: Instagram / _blejzmodesti

Vest da su se venčali Anđela Jovanović, ćerka našeg glumačkog bračnog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić i našeg proslavljenog atletičara Mihaila Dudaša, obradovala je celu Srbiju. Venčanje su obavili 17. juna ove godine i krunisali svoju višegodišnju ljubav.

Uz veliku zahvalnost i poštovanje prema svojim najbližima, odlučili su da ceremoniju organizuju na pola puta između Beograda i Novog Sada, grada u kojima žive njihovi najmiliji.

Anđela Jovanović, mlada i talentovana glumica koja je osvojila srca publike svojim izvanrednim ulogama u nekoliko hit serija i filmu "Nečista krv", podelila je sa svetom poseban trenutak na svom Instagram profilu. Na jednoj fotografiji blista u zagrljaju svoje bake, mamine mame, koja je bila posebna gošća na njihovom venčanju.

Svojim osećajnim i toplim rečima, Anđela je opisala svoju baku kao "večitu devojčicu, izuzetno požrtvovanu majku i baku, najbolju kuvaricu na planeti i jednu od najsnažnijih žena koje poznajem!"

Nadežda Pujić, njena velika podrška, sada poznata kao Nana, zasigurno je ostavila neizbrisiv pečat u srcu mlade glumice.

Ovaj svečani trenutak bio je poput slikovitog i emotivnog prizora koji je ispunio srca svih prisutnih. Očigledno je da je ljubav i pažnja koju Anđela gaji prema svojoj baki preiskrena i preduboka. Njihova bliskost predstavlja snažan podsetnik na važnost porodičnih veza i ljubavi koja prelazi generacije.

Venčanje Anđele i Mihaila ne samo da je bilo impresivno po svojoj lepoti, već je simbolizovalo duboko ukorenjenu ljubav i poštovanje prema porodičnoj tradiciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs