STALO SMO BILI INTIMNI IZA VIKTORIJINIH LEĐA I UVEK JE ON OVAKO INICIRAO: Rebeka otkrila ŠOK DETALJE o aferi s Bekamom

Rebeka Los nije više mogla da izdrži pritisak javnosti i odlučila je o svemu potpuno iskreno progovori.

Ljubav
16:26h Autor:
STALO SMO BILI INTIMNI IZA VIKTORIJINIH LEĐA I UVEK JE ON OVAKO INICIRAO: Rebeka otkrila ŠOK DETALJE o aferi s Bekamom
Rebeka Los, Foto: Pritnscreen Youtube / Daily Mail

Brak Viktorije i Dejvida Bekama godinama je mnogima inspiracija i sinonim za pravu ljubav. Međutim, 2003. godine desile su se ozbiljne turbulencije u njihovom odnosu, te je krah veze bio gotovo izvestan. Međutim, oboje su uiložili veliki trud da sačuvaju svoju romansu, a sada posle dve decenije istina je konačno isplivala na površinu. Naime, Rebeka Los, Bekamova ljubavnica o kojoj se stalno šuškalo, napokon je dala svoj sud.

- U dokumentarcu, Bekam samo priča 'jadan ja'. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija Bekam ispaštala samo zbog mene - rekla je Rebeka u intervjuu za "Daily Mail".

Rebeka Los
foto: Printscreen/instagram

A onda je usledilo i njeno gostovanje u jutarnjem programu ITV televizije "GoodMorningBritain", koje je bacilo potpuno drugo svetlo na ceo slučaj.

- Najviše bih volela da ne moram više da pričam o tome. Ostavila sam to u prošlosti. Nastavila sam dalje sa svojim životom. Kada je izašao dokumentarac i kad se desilo sve što se desilo posle toga, pokušavala da ignorišem situaciju i da gledam na sebe i svoj život. Međutim, jako mi je smetalo, naročito njegov ugao priče, njegov narativ i kako je čitava priča bila obmanjujuća za javnost. Ispalo je da sam ja loša osoba - rekla je Rebeke i dodala:

- Naravno da sam i ja kriva, za tango je potrebno dvoje. Nije krivica samo njegova, već smo oboje krivi. On nikad nije porekao da je imao aferu, rekao je da su moje optužbe smešne, to nije poricanje. Tu reč savetuju advokati da bi se onaj ko se brani skrenuo pažnju sa onoga što je istina.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Takođe, javna je tajna da su imali intimne odnose kad god je Bekam poželeo, sve vešto skrivajuću od Viktorije, sve do momenta kada je Rebeka odlučila da progovori.

Kako je počela afera?

Njih dvoje zapravo su prvi put uslikani zajedno 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

Međutim, otkako je izašao dokumentarac o fudbaleru, Dejvid i Viktorija su istakli da je navodna afera bila najteže razdoblje za njih, a i brak im je zbog toga jedva opstao.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bio je to najteži period za nas. Izgledalo je da je ceo svet protiv nas. Evo u čemu je stvar, bili smo tada jedno protiv drugog, da vam sasvim iskreno kažem. Do njegovog odlaska u Madrid osećala sam se kao da smo jedno, ali kada je bio u Španiji nije mi se više činilo da imamo jedno drugo. I to je bilo tužno. Ne mogu da vam kažem koliko mi je to bilo teško. I kako je to sve uticalo na mene - bila je iskrena Viktorija.

A onda je kao bomba odjeknula vest o Bekamovoj aferi sa Rebekom i dodatno pogoršala situaciju.

- Kada sam se prvi put preselio u Španiju bilo mi je teško jer sam bio deo jedne porodice i jednog kluba od 15 do 27 godine. Prodaju me preko noći, sledeći minut sam u tom drugom gradu, državi u kojoj ne govorim jezik. Što je bilo još gore, pored mene nije bila moja porodica. Svaki put kada sam se probudio osećao sam da nešto nedostaje. Oboje smo u tom momentu osetili da gubimo jedno drugo, da se davimo. Bilo mi je neverovatno teško da vidim Viktoriju tako povređenu i ne znam kako se izvukla iz te krize, ali mi smo borci i odlučili smo da se borimo jedno za drugo, morali smo da se borimo za našu porodicu - dodao je Bekam.

1 / 5 Foto: James Gillham / Shutterstock Editorial / Profimedia

Epilog skandala

A onda je Viktorija odlučila da se doseli u Madrid, gde su kupili kuću i skrasili se. Kasnije su u Španiji dobili i trećeg sina, Kruza, koji sada ima 18 godina.

"Da li sam zamerala Dejvidu? Iskreno, jesam. To je bio najnesrećniji period u mom životu," rekla je Viktorija i dodala da joj je život u Madridu bio "noćna mora" i "aposolutni cirkus" jer je sve bilo prenošeno uživo na španskoj televiziji.

U međuvremenu, Rebeka je uplovila u brak i pronašla sreću pored Svena Skaia. Reč o vorveškom doktor koji od 2016. radi kao specijalista helikopterske hitne medicinske službe (HEMS) i traganja i spasavanja (SAR). Par živi u Norveškoj.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Rebeka i Sven su se upoznali 2008. godine, a venčali su se 2012. pre nego što su se preselili u Hemsedal kako bi započeli novi život. Par ima dva sina, Magnusa i Liama. Ona radi kao medicinska asistentica i drži časove joge.

- Ludo smo zaljubljeni kao što smo bili tog dana kad smo se upoznali i jako sam ponosna na njega. Mi smo odličan tim. Potpuno ga podržavam u svemu što radi - rekla je svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs