KONOBARICA JE UŠLA U AFERU SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Ali nije računala da on kod kuće ima LUDU ŽENU koja je spreman na SVE

Heder je izgubila glavu za oženjenim muškarce, a onda se i bukvalno "izgubila" kada je njegova supruga saznala za aferu

Ljubav
Autor:
KONOBARICA JE UŠLA U AFERU SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Ali nije računala da on kod kuće ima LUDU ŽENU koja je spreman na SVE
Foto: Printscreen/youtube

Heder Elvis imala je 20 godna i radila je kao konobarica kada je odlučila da zavede 38-godišnjeg, oženjenog čoveka.

Kada je mlada konobarica nestala, a njen automobil pronađen napušten, policija je došla do Sidnija Murera i njegove supruge Tami.

Bračni par tada počinje na društvenim mrežama da napada mladu ženu, prikazujući je kao opsednutu i nestabilnu osobu koja ih je mesecima progonila.

"Sidni me je varao u septembru i oktobru sa psiho-ku*vom koja se sada smatra nestalom," napisala je Tami na svom Fejsbuku.

S druge strane Sidni je počeo da priča kako ga proganja njegova bivša ljubavnica, ali i supruga koja ga noću veže lisicama za krevet kako ne bi telefonirao drugim ženama.

Bračni par je bio osumnjičen za nestanak Heder Elvis, a ni dan danas policija nije otkrila šta se desilo nesrećnoj konobarici.

Sidni i Tami su prvobitno optuženi za ubistvo i otmicu 2014. godine, da bi optužbe bile odbačene dve godine kasnije.

2017. godine par je optužen za zaveru oko otmice konobarice, da bi godinu dana kasnije Sidni osuđen na zatvorsku kaznu zbog ometanja pravde.

"Sada smo u još goroj situaciji," opisala je Hederina majka stanje u kojem se nalazi čitava porodica nestale konobarice.

Kada se anđeo zaljubi u đavola

Heder Elvis je radila u lokalnom pabu i u želji da se osamostali, počela je da živi sa drugaricom u iznajmljenom stanu. Uskoro upoznaje Sidnija koji je dolazio u bar i popravljao sitne kvarove.

Ubrzo su njih dvoje počeli da se sastaju na kafi. Heder je znala da je Sidni oženjen i da ima decu, dok je on planirao da je "progura" u porodicu tako što će je dovesti da bude dadilja njegovoj deci.

Ali ni Heder ni Sidni nisu računali na to na šta je sve spremna njegova žena Tami.

"Jednom davno anđeo i đavo su se zaljubili. Nije se dobro završilo," napisala je na Tviteru 2013. godine Heder Elvis.

Kada je Sidnijeva žena Tami saznala da je muž vara, "eksplodirala je" i zasula muževljevu ljubavnicu talasima poruka i pretnji.

Išla je tako daleko da je pratila svog muža, slikala ga tokom odnosa sa ljubavnicom i te slike slala njima dvoma uz pretnje.

"Temi je nazvala Heder i rekla joj: "Moj muž želi da priča sa tobom", onda mu je dala telefon i naterala ga da kaže Heder: "Ti mi nisi bila ništa, ti si bila samo neko ko je znao da raširi noge". Zatim su njih dvoje prekinuli", pričala je na suđenju drugarica nestale konobarice.

Ali agonija tu nije prestajala. Temi je odlučila da se osveti ljubavnici svog muža, pa joj je poslala poruku:

"Hej, dušo, da li si spremna da upoznaš gospođu?"

Na to joj je Heder odgovorila:

"Mislim da si malo opsednuta sa mnom. Nisam više neko o kome treba da brineš."

Heder je nastavila sa svojim životom. Iako joj je bilo teško zbog raskida sa Sidni, planirala je novi sastanak sa drugim momkom, ali onda je pozvala cimerku i ispričala joj kako ju je Sidni pozvao opet.

"Rekao je da je napustio ženu, da mu nedostaje i da želi da je vidi, " svedočila je njena cimerka.

Ispostavilo se da se Heder oko 2:30 ujutru odvezla do lokalne šume, gde je pokušavala da kontaktira Sidni sve do 3:16.

Pozvala je bivšeg ljubavnika i sa njim pričala oko 4 minuta. Potom se dovezla nešto dalje od toga mesta, gde joj se gubi svaki trag, a njen automobil je ostao parkiran.

Sidni se pravdao time da ga je njegova žena Tami vezala lisicama za krevet, kako ne bi došao u iskušenje i video se sa Heder.

Do danas nije pronađeno telo Heder Elivis niti se zna šta je sa njom bilo posle ovog nestanka.

Bračni par Sidni i Tami ostali su do danas u braku, a policija ih je optužila za sabotiranje istrage o nestanku mlade konobarice.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs