NESTALA JE PRE UKLJUČENJA U PROGRAM I VIŠE SE NIKAD NIJE POJAVILA: Traži se već 27 godina, a ovo niko ne može da OBJASNI

Poznata TV voditeljka nestala je pre skoro tri decenija, a i daje je sve prekrivena velom misterije.

Celebrities
23:14h Autor:
NESTALA JE PRE UKLJUČENJA U PROGRAM I VIŠE SE NIKAD NIJE POJAVILA: Traži se već 27 godina, a ovo niko ne može da OBJASNI
Slavna voditeljka nestala minut pre uključenja u emisiju, Foto: Printscreen Youtube - KARE 11

Voditeljka Džodi Hajzentruit je nestala pre 1995. godine i dalje nije razjašnjeno šta se desilo.

Prošlo je skoro tri decenije od ove misterije, koja je i dalje potpuno nerazjašnjena i ledi krv u žilama.

Ona je tada imala 27 godina kada je njena novinarska karijera bila u usponu.

Džodi je jednog dana, 1995. godine kasnila na posao, a trebalo je da vodi jutarnje vesti. Međutim, niko od njenih saradnika se nije zabrinuo, s obzirom na to da je javila kako uskoro stiže. Ipak, nikad se više nije pojavila.

„Zvala sam je dva puta. Prvi put sam je probudila i tada sam razgovarala sam njom. Pitala je koliko je sati. Rekla sam joj. Rekla je da će odmah doći. Drugi put je telefon samo zvonio i zvonio… „, ispričala je producentkinja jednom prilikom.

Televizija na kojoj je radila obavestila je policiju o slučaju i zatražila da se uradi istraga.

Policija je ubrzo pronašla njene stvari, razbacane oko njenog automobila. Ključ od auta je bio u neposrednoj blizini, dok su crvene potpetice, fen i minđuše, takođe bili na zemlji. Trotoar je bio mokar, a na njemu su se oslikavali tragovi vučenja tela. Komišije su otkrile policiji da su oko 4:30 čuli vrisak, dok je čovek koji je živeo nedaleko od njene kuće istakao da je video kombi svetlih boja dok je odlazio na posao. Policija je sumnjala da je voditeljka oteta nakon što je pokušala da otključa svoj automobil.

Iako je policija pronašla otisak dlana na vetrobranskom staklu i zalutali pramen kose u blizini automobila, nije bilo dovoljno dokaza kako bi mogli da otkriju šta se tačno dogodilo, te je sve ostalo na nivou nagađanja.

Postojale su razne teorije o njenoj otmici, neki su smatrali da je kriv njen stariji prijatelj, međutim on je prošao poligraf i imao je jak alibi, dok su drugi sumnjali na silovatelja koji je živeo tada u blizini njenog stana.

Voditeljka je godinu dana pre nestanka, 1994. godine, prijavila i da se oseća nesigurno jer se plaši da je prati neko ko vozi beli kamion.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs