KAŽU DA NEMA ZGODNIJE VODITELJKE U REGIONU OD NJE: Kako to da žena u 50. godini ima telo kao devojka od 20?

Nikolina Pišek je upravo napunila 50. godina i svi se pitaju "Šta jede ova žena?" te izgleda ovako dobro

Lepi & Zdravi
Autor:
KAŽU DA NEMA ZGODNIJE VODITELJKE U REGIONU OD NJE: Kako to da žena u 50. godini ima telo kao devojka od 20?
Foto: Printscreen Youtube/ nikolina_pisek

Nikolina Pišek važi za jednu od najzgodniji voditeljki na našim prostorima, a uprkos činjenici da je ušla u 6. deceniju, izgleda kao dvadesetogodišnjakinja. Na besprekornoj liniji zavide joj i devojke, međutim, zanosno telo nije došlo samo od sebe.

Žene je često pitaju za savet, a ona im je nedavno otkrila da li vežba, te u čemu je tajna njenog izgleda.

- Vežbam dugi niz godina. Poslednje dve godine slabije zbog sleda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest meseci nisam mogla od tuge... Ali sada se vraćam u rutinu - otkrila je Nikolina. Neko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, muzika prava, a žene lake...

Jedno od pitanja je bilo i što i kako jede.

- Pomalo neredovno. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća - odgovorila je voditeljka.

Jednu pratiteljicu zanimalo je kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savet od Nikoline.

- Ajoooooj. Staviti katanac na frižider. Ukinuti ugljenehidrate. Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tečnosti da pokrene limfu - savetovala je Pišek.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen Youtube/ nikolina_pisek

"Koliko si visoka i koliko imaš kilograma, izgledaš zaista fantastično", napisala je jedna od pratiteljica. "Ovo su moje kontrolne farmerke iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je ok. Ne važem se", odgovorila je Nikolina.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kad me pitaju jedem li išta i što jedem? Naravno da jedem, čak i poprilično. Evo jedan primer laganog i prefinog obroka. Tanki omlet, s nadevom od sira i spanaća te salata od matovilca kao prilog. Divotica" - napisala je Nikolina ispod fotografije. Verovatno je za njenu izvajanu figuru pored genetike zaslužan i trening jer zaista godinama unazad održava svoju vitku liniju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs