Dijeta Tamare Dragičević uz koju je smršala munjevito: Tek što se porodila, a stomak ravan ko daska- evo kako je uspela

Tamara Dragičević je nakon porođaja, vrlo brzo uspela da vrati liniju na period pre. Ovo je njena dijeta koje se pridržava.

Fitnes & Nutricija
15:56h Autor:
Dijeta Tamare Dragičević uz koju je smršala munjevito: Tek što se porodila, a stomak ravan ko daska- evo kako je uspela
Foto: Printskrin@tamaradragicevic/Instagram

Glumica Tamara Dragičević oduševila je sve svojom savršenom linijom, a tek što se porodila.

Svojim izgledom je povodom jednog događaja, zadivila sve, a mnogi su komentarisali kako je uspela da dovede svoju liniju do trenutka pre porođaja.

Tamara se početkom jula porodila treći put i dobila sina sa svojim suprugom Petrom Benčinom.

Kada se pojavila na događaju u prelepoj kombinaciji koja je otkrivala stomak, mnogi su baš na to obratili pažnju i pitali se- kako li je uspela, da li postoji neka dijeta, čime se hrani, kako vežba itd.

U čemu je tajna Tamare Dragičevič, koja je uspela da se ugoji svega nekoliko kilograma nakon trudnoće, i da sve to skine očas posla?

Ona je ranije govorila za medije da nema neku posebnu dijetu, ali da je izbacila jednu stvar iz ishrane, što očito uspeva da joj pomogne.

Tamara Dragičević
foto: Instagram / tamaradragicevic

"Jedem sve, nikad nisam bila na dijeti. Hvala bogu, ne sedim u kancelariji već sam stalno u pokretu i u žurbi i redovno igram predstave u pozorištu. Izbacila sam beli hleb iz ishrane i ne jedem mnogo uveče. To je jedina tajna moje linije", istakla je glumica Tamara Dragičević.

Posbnu pažnju pruža hrani u kojoj uživa, što je navela jednom i za magazin "Vajnstajl".

Tamara Dragičević
foto: Printskrin@tamaradragicevic/Instagram

"Nemam poseban režim ishrane, ali mi na letnjim temperaturama najviše prijaju salate, hladno povrće i voće. Obožavam meksičku i kinesku kuhinju. Mnogo volim suši. Imala sam priliku da posetim Kinu i probam mnogo njihovih specijaliteta. Pošto volim da ekperimentišem i da sve probam, nisam mogla da odolim da u Kini ne okusim i njihovu čuvenu supu sa morskim krastavcima koja mi se mnogo svidela. Kineska kuhinja se zasniva na jakoj i ljutoj hrani, a kuriozitet je da nemaju deserte već služe samo sladak krompir kao slatkiš. Inače, gurman sam i mnogo volim ljuto i kiselo, a na listi mojih omiljenih jela su čvarci, pihtije, papci u saftu, džigerica… Nisam probirljiva, gotovo sve jedem. Za mene su bakina i mamina kuhinja neprevaziđene, nema lepšeg ručka od domaće supe i rinflajša. Kad mi obaveze dozvole, volim i sama nešto da skuvam i dobro se snalazim za jednu početnicu. Zbog posla kojim se bavim često nemam vremena za to, pa su mi u tom slučaju restorani alternativa", rekla je Tamara za pomenuti magazin.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen/Instagram/Tamara Dragičević

Glumica je takođe za magazin "Vonabi" istakla da voli da vreme provodi napolju vozeći bicikl i da trenira u teretani. Pored toga je ljubiteljka skijanja. Ples je isto ispunjava i u tome posebno uživa.

Posebno je istakla da joj najviše pomaže to što se dosta kreće i što rad u pozorištu zahteva dosta veliku pokretljivost, skakanje, igru, čak i trčanje u nekom trenutku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs