da li se slažete?

OD KAKO JE IZAŠAO DOKUMENTARAC, SAMO SE PRIČA O NJENOM STILU: Sada je jasno da je bila MODNA IKONA od kada se proslavila

Iako je zvezda najnovijeg dokumentarca "Beckham" ipak Dejvid, ono što se u danima od objavljivanja desilo je to da se na Internetu navidno najviše pretražuje Viktorijin stil i to onaj iz devedesetih godina.

Moda
Autor:
OD KAKO JE IZAŠAO DOKUMENTARAC, SAMO SE PRIČA O NJENOM STILU: Sada je jasno da je bila MODNA IKONA od kada se proslavila
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da je Viktorija Bekam modna ikona, znaju i vrabci na grani, ali da će se modni ljubitelji toliko zainteresovati da ponovo pregledaju sve ono što je nosila pre skoro 30 godina niko nije očekivao.

U vreme kada najveće slave Džej Lo, Bijonse, Keri Bredšo - Viktorija je definitivno svojim stilom uspela da se nametne i bude deo jednog vremena, pa je tako nemoguće guglati stil 90-tih da se ne pojavi neka njena fotografija.

S obzirom da je bila u vezi sa Dejvidom koji se skoro svaki zarađeni dinar trošio na frizure, garderobu, satove i kola, nije ni čudo da se Viktorija svemu tome jako brzo pridružila pa su se veoma brzo kao par proslavili i kao modni influsenseri iako se tada ta reč nije upotrebljavala.

Paparaci su pratili svaki njihov korak, često su umeli da se obuku u sličnom ili gotovo identičnom fazonu ali jedno je istina - njih dvoje su zasluženo dobili zvanje modnog para sa najviše stila, iako su imali i neke greške, na koje ćemo zažmuriti.

Prođite sa nama kroz one momente u njihovoj vezi u kojoj su nosili neke od svojih najpoznatijih kombinacija:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs