porodica feranji

PUNO LUKSUZA, PUNO DRAME, PUNO LjUBAVI: Ovu porodicu ITALIJANI nazivaju svojim Kardašijanima, dok oni zarađuju MILIONE

Ona je blogerka, influenserka, preduzetnica, a sada i rijaliti zvezda koja je u posao uvukla celu familiju. Italijani su sigurni - imaju svoje Kardašijane.

Moda
07:31h Autor:
PUNO LUKSUZA, PUNO DRAME, PUNO LjUBAVI: Ovu porodicu ITALIJANI nazivaju svojim Kardašijanima, dok oni zarađuju MILIONE
Kjara Feranji, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Italijanska influenserka Kjara Feranji polako je izgradila svoj imidž poznate influenserke i trendseterke u Italiji. Započela je karijeu blogom "The Blond Salad", na kojem se bavila modom i putovanjima, a danas ima sopstveni modni brend, agenciju i gotovo 30 miliona pratioca na Instagramu, čime je među najpoznatijim influenserima na svetu.

Kjara Feranji
foto: CRY-Thomas Floyd . / The Photo One / Profimedia

Karijeru je započela 2009. spomenutim blogom, a svoj rad je s vremenom proširila i na Instagram gde danas, osim poslovnih saradnji, objavljuje svoju svakodnevicu koju joj trenutno uveliko ispunjavaju Leo i Vitoria, dvoje dece koje je dobila s italijanskim reperom Fedezom.

Osim njih, često se na Instagramu mogu videti i njene sestre Valentina i Fračeska kao i roditelji Marina Di Guardo i Marko Feranji.

Kjara Feranji
foto: Nick Zonna/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njena najmlađa sestra Valentina krenula je njenim stopama pa je trenutno posvećena influenserskom poslu koji joj je doneo saradnje s luksuznim brendovima kao što su Prada, Dior, Fendi i Luj Viton, a ima i sopstvenu liniju nakita, dok je Frančeska otišla stopama njihovog oca i postala doktorka dentalne medicine.

Ipak, i kod nje se povremene mogu videti plaćene objave različitih brendova. Modu su devojke zavolele zahvaljujući majci koja je jedno vreme bila u modnom biznisu, a danas je književnica koja iza sebe ima nekoliko krimi romana.

Upravo zbog toga što je cela porodica prisutna na društvenim mrežama, Italijani vole da nazivaju Kjaru italijanskom Kardašijankom. Naime, i ona je, baš kao i Kim, povukla svoje sestre u svet Instagram marketinga, a dobro nam je poznato da i one sve imaju svoje dodatne biznise - od bjuti brendova do alkoholnih pića.

Ono što je dodatno potvrdilo da bi Feranji mogli da bude novi Kardašijanu (evropski) je i činjenica da imaju svoj rijaliti dokumentarac "The Ferragnez", koji je nastao u produkciji Amazon platforme, a u seriji možemo videti celu porodicu - od Kjare i Fedeza i njihove dece, do njenih roditelja i sestara, ali i Fedezovih roditelja. Mnogi italijani prigovaraju joj da previše eksponira svoju decu u medijima i da gotovo više ne vide razliku između Kardašijana i nje.

Na te opaske jednom je odgovorio i Fedez u podkastu "Breaking Italy": "Kardašijanske su rijaliti šou, a Kjara i ja smo samo prikazali mali deo naših života".

Ipak, mnogi se ne bi s njim složili. Naime, u maju prošle godine otkriveno je da on boluje od raka gušterače. Nakon objave i traženja privatnosti, preduzetnica i reper povukli su se s društvenih mreža. Ipak, u svom rijaliti dokumentarcu prvu su epizodu posvetili Fedezovom zdravlju - sve od odlaska na rutinske preglede zbog astme do otkrića da ipak ima problema s gušteračom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs