DOK SADAŠNJU SUPRUGU TERA DA GOLA ŠETA GRADOM, BIVŠA MU VASPITAVA DECU: Ovako izgleda žena koja se rešila toksičnog muža

Mnoge zanima šta radi Kim Kardašijan dok joj bivši muž ređa skandale, a ona se potpuno okrenula porodici.

Galerije
13:27h Autor:
1 / 12 Foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednje vreme svedoci smo skandaloznog ponašanja čuvenog repera Kanje Vesta i njegove žene Bjanke Censori. Naime, njih dvoje danima ulicama hodaju u šokantnim odevnim kombinacijama, ne mareći čak ni za higijenu. Na taj način privukli su veliku pažnju javnosti, dok mnogi komentarišu da im je zapravo to i bio cilj.

Izvori bliski paru tvrde da je Kanje preuzeo kontrolu nad Bjankom, te da od nje pokušava da napravi drugu Kim Kardašijan. Takođe, Bjankini prijatelji ističu da je ona potpuno izgubila kompas, te da im nije jasno šta joj se dešava.

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priča se da je Kanje naterao ženu da ga gradom prati gola i u skandaloznom izdanju, međutim, njih dvoje ne haju za negativne komentare, već iz dana u dan šokiraju svojom pojavom, dok je svako njihovo pojavljivanje u javnosti skandaloznije od prethodnog.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok slavni reper tera suprugu da se blamira, njegova bivša žena - Kim Kardašijan za to vreme vodi uspešan bizniš i odgaja decu. Ona je nedavno uslikana u opuštenom izdanju, sa decom. Prema fotografijama se može zaključiti da je Kardašijanka veoma brižna majka, a u prilog tome svedoče i njena stroga pravila vaspitanja koja praktikuje.

Bjanka Censori
Bjanka Censorifoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dugo se pisalo o tome da je Kanje izgubio razum, te da se Kim zbog toga razvela od njega, kao i zbog toga jer nije mogao da je kontroliše kao Bjanku. Ono što je posebno šokantno jestu navodi izvora bliskih reperu i njegovoj ženi, koji se svode na to da Kanje od Bjanke želi da napravi drugu Kim Kardašijan, kao i da radi sve što on od nje zahteva. Njemu čak ne smeta što njegova žena gradom šeta gola, kao ni to što je mnogi muškarci posmatraju kao "dobro parče mesa".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs