TOLIKO SE PUTA UDAVALA DA MORA DA GUGLA KO SU JOJ MUŽEVI: Važila je za ribu i po, a sad kaže da "mrzi svoje debelo telo"

Iako je postala poznata po svojim muzičkim uspesima i javnom životu, ova pevačica je više poznata po skandalima i svojim izjavama

Galerije
17:55h
1 / 7 Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Keri Katon, bivša članica popularnog devojčkog benda "Atomik Kiten", postala je učestala tema britanskih medija zbog svoje nekonvencionalne odluke da zaradi novac na platformi OnlyFans putem golišavih fotografija. Ova odluka je iznenadila mnoge, budući da je Katona bila poznata javna ličnost koja se već nalazila u žiži javnosti zbog svojih ranijih uspeha.

Keri Katon
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

U jednom nedavnom podkastu, Keri Katon se osvrnula na svoj ljubavni život i ispričala zanimljivu anegdotu koja je navela mnoge da se nasmeju. Nekadašnja pevačica je priznala da je imala tri braka u svom životu, ali se često šali na svoj račun, ističući da je ponekad zaboravljala sa kim je bila u braku.

"Imala sam veliki, masivni džuboks koji mi je poklonio Brajan, moj prvi suprug", rekla je Katona. "Pola vremena moram da guglam, jer ne mogu da se setim s kim sam bila u braku. Gledam svoju decu i pitam ih: 'Čiji si ti?' Smrtno je smešno, deca se zabavljaju time... Tako da, imala sam taj džuboks koji mi je Brajan kupio kao svadbeni poklon, i u njemu je bila sva moja stara muzika... Ali, nisam mogla da priuštim da platim kiriju. Taj džuboks je vredeo oko 16 hiljada funti, a ja sam morala da ga prodam za samo 1.900 funti."Ova iskrena priča Keri Katone o svom braku i finansijskim izazovima koje je doživljavala osvetlila je njen život izvan svetla reflektora i pokazala njenu spremnost da se našali na sopstveni račun.

Keri Katona je postala poznata ne samo po svojoj muzičkoj karijeri kao članica benda "Atomik Kiten", već i po svojim turbulentnim ljubavnim vezama i brakovima. Njen emotivni put je bio ispunjen brojnim promenama i izazovima.

Prvi brak Keri Katone bio je sa Brajanom Makfidinom, bivšim pevačem irske grupe Westlife. Venčali su se u januaru 2002. godine, ali njihov brak trajao je samo do decembra 2006. godine. Tokom tog perioda, par je dobio dve ćerke, Lili Sju i Moli. Nakon razvoda od Brajana, Keri se brzo udala za taksistu Marka Krofta u februaru 2007. godine, s kojim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa. Međutim, ni taj brak nije bio dugog veka, jer su se rastali 2011. godine.

Nakon dva neuspela braka, Keri je ponovo kročila u bračne vode 2014. godine kada se udala za ragbistu Džordža Keja. Sa Džordžom je dobila ćerku Dilan. Nažalost, ovaj brak takođe nije opstao, a par se razveo već godinu dana kasnije. Tragično, Džordž je preminuo 2019. godine zbog posledica predoziranja, što je bila duboko emotivna i teška situacija za Keri.

Sada se Keri Katona nalazi u veridbi sa Rajanom Mahonijem, koji je osam godina mlađi od nje. Ova veza traje već pet godina, od čega su tri godine vereni. Katona je nedavno izjavila da je ovo najduža veza koju je ikada imala i da se sada oseća veoma srećno. Ona je dodala da je "serijski monogamista" i da zato voli brak.

Kroz sve svoje brakove, razvode i ljubavne avanture, Keri Katona je prolazila kroz mnoge izazove, ali se čini da je sada pronašla stabilnost i sreću u svojoj vezi sa Rajanom.

Keri Katon
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Bivša rijaliti zvezda nedavno je otišla na letovanje u Španiju sa svojim 33-godišnjim verenikom Rajanom Mahonijem.

Zvezda je prikazana kako se drži za ličnog trenera dok je on mazi pored bazena.

Keri, je zatim nastavila da pozira blizu vode, dajući posmatračima da bliže pogledaju njene otečene noge i stomak za koji sama kaže da ga "mrzi".

Međutim, medijska ličnost je priznala da je videla slike i da joj se na trenutak ne dopadaju jer misli da je još "dug put pred njom" što se tiče mršanja.

Keri Katon
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U svojoj koloni u OK! Magazinu, Keri je objasnila svoje osećaje u vezi sa slikama u bikiniju sa njihovog odmora. Rekla je: "Videla sam svoje slike u bikiniju sa našeg odmora i da budem iskrena, mrzela sam ih. Iskreno sam mislila da su užasne i odvratne. To mi samo pokazuje da moram da pređem dug put da bih bila zadovoljna svojom kilažom u potpunosti."

Iako se Keri nedavno skoro potpuno transformisala gubitkom veće težine, otkrila je da želi da izgubi još više. Zvezda je priznala: "Izgubila sam treći stomak, što je zaista dobro, ali želim da izgubim još dva." Ova iskrenost i njena posvećenost sopstvenom zdravlju i telu pokazuju njenu želju da ostane fit i zdrava, bez obzira na izazove koje može doživeti na tom putu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs