Ne zna se koja je fatalnija: Ovo su najlepše žene italijanskih fudbalera, jedna smotala poznatog glumca, druga Nejmara

Ovo su fatalne i najlepše žene italijanskih fudbalera.

Ljubav
Autor:
Ne zna se koja je fatalnija: Ovo su najlepše žene italijanskih fudbalera, jedna smotala poznatog glumca, druga Nejmara
Foto: Printskrin@cat_cavelli_/Instagram

Italijanska reprezentacija večeras igra utakmicu sa reprezentacijom Hrvatske, kojoj je ovo vrlo važna igra.

Svedočićemo sukobu jakih fudbalskih reprezentacija, a na tribinama Italijani imaju i sa kime da se pohvale.

Ovo su sve lepotice koje su očarale ključne igrače repezentacije, koje će bodriti svoje muškarce za pobedu.

KJARA NASTI

Iako je, kako prenosi britanski "San", navodno flertovala s Nejmarom, svoju je sreću Kjara Nasti pronašla s Matiom Cakanjijem s kojim je pre dve godine dobila sina Tijaga, a ako je verovati Instagramu, sada nosi devojčicu Deu. Ipak, nije sve bilo tako bajno.

Može se primetiti da Kjara ima oko za fudbalere pa je tako, pre svog sadašnjeg izabranika, izlazila s italijanskim saigračem Nikolom Caniolom. To je, naravno, one koji su ismevali Cakanjija oduševilo. Inače, reč je o dvadesetšestogodišnjakinji koja ima dva miliona pratioca na društvenim mrežama, te je poznata po svojoj karijeri manekenke za luksuzni brend Armani.

KETRIN HARDING

Njen život prikazan je u seriji "Married to the Game" na Amazonu, ali Ketrin nije obična žena nekog sportiste, ona je i britanska pevačica koja se pojavila u takmičenju "The Voice". Žoržinjova verenica, koji igra za Arsenal, tridesetrogodišnja crnokosa lepotica poznata je i po romansi s holivudskim glumcem Džudom Louom s kojim je dobila dete.

ALESIJA ELEFANTE

Dizajnerka enterijera, dvadesetsedmogodišnja napuljska lepotica Alesija izlazi sa italijanskim golmanom Đanluiđija Donaruma koga konstantno bodri. Kako pišu mediji, Elefante voli da šopinguje, a među omiljenim brendovima joj je Guči.

LUČIJA BRAMINI

Izabranica Federika Kjeze, dvadesetčetvorogodišnja Lučija Bramini, slovi kao najljepša žena na svetu. Manekenka ima preko 150 hiljada pratioca na Instagramu, gde rado deli svoj luksuzni način života sa italijanskim reprezentativcem. Inače, Bramini je diplomirana psihološkinja, a obožavateljka fudbala je postala tek kada ju je osvojio Kjeza.

FLAMINIJA APOLONI

Partnerka Đanluke Skamake, Flaminia Apoloni, njegova je verna obožavateljka. Ne zna se puno o Apoloni jer svoj privatni život drži za sebe, ali jedno je sigurno - obožava vreme da provodi sa Skamakom i prijateljima, pogotovo ako je reč o druženju na plaži sa koje rado deli fotografije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs