Nakon 34 godine braka muž je našao mlađu i otišao: Sad dolazi svako veče i želi da se uvuče u moj krevet

Šta biste radili da ste na mestu ove žene koja je doživela prevaru od strane supružnika, a onda i njegov povratak u dom

Ljubav
Nakon 34 godine braka muž je našao mlađu i otišao: Sad dolazi svako veče i želi da se uvuče u moj krevet
Foto: Shutterstock

Svedoci smo sve većeg broj razvoda i situacija u kojima muškarci ostavljaju svoje dugogodišnje supruge zbog 10, 20 pa i 30 godina mlađih žena. Takva jedna žena, koju je suprug ostavio zbog mlađe osobe na stranici za razmenu iskustava Quora, ostavila je ispovest:

"Sa suprugom sam u braku 34 godine, prevario me i otišao da živi sa novom, daleko mlađom ženom. Zašto mi sada ponovo dolazi na vrata i želi biti intiman sa mnom?"

Komentari su počeli da pljušte sa svih strana, a dame su bile posebno inspirisane:

"Ma dajte, pa vi ste žena, znate dogovor ako ste s njim 34 godine. Dopustite mi da vam objasnim. On je shvatio da njegova nova ženica neće za njega raditi sve što ste vi radili 30 i kusur godina. Sav njihov sjaj je nestao kad se on uselio kod nje.”

žena
foto: Shutterstock

“I nije samo do njega, već veruj mi, nisu retkost slobodne žene koje traže oženjene muškarce samo zato što su vezani i što s njom mogu biti samo honorarno. Njegov mozak koriste da im plaća račune, izvede ih u grad, možda odvede na nekoliko kratkih hotelskih odmora. Uviđate, nabrajam samo zabavne stvari. Da, jer kad je zabave dosta, on odveze svoju dosadnu stražnjicu kući, svojoj ženi koja mu robuje, a on dalje uživa ​​u blagodatima koje zaslužuje pravi suprug pun ljubavi”, napisala je.

“Njemu sada nedostaje neko ko bi mu skuvao nešto na kašiku, oprao mu prljav veš, očistio malo, brinuo o deci, da ne nabrajam dalje. Bolje nemojte pristati biti intimna s njim, sad ste napokon vi na redu da odlučujete. Muškarci uvek misle da će krevet rešiti problem i da će se stvari vratiti u normalu”, upozorava ova žena.

Starija žena, Žena
foto: Shutterstock

"Ne, ne rešava se to tako, svaka pametna žena to zna i ne naseda na njihove glupe igre. Neka se lepo vrati svojoj ženici zbog koje vas je ostavio. Nadam se da ste od njega dobili sve što vam je trebalo dok se pakovao. Znam ja takve, dati će ti sve samo da se što pre odsele k svojoj prevarantici. Nemaju vremena čak ni za poštenu svađu jer su na putu u novi, srećni život. Barem tako misle."

"On ne zaslužuje ništa od vaše dobrote i požrtvovnosti, vreme je da žanje ono što je sejao. "

"I moj je tako dolazio, cvilio je, grebao po vratima, pred komšilukom klečao na kolenima. Čupao je ono malo kose što mu je ostalo na glavi, cepao je košulju dok se udarao o prsa i kleo mi se na večnu vernost. Znao je sve moje slabosti, ali nije znao da sam jača od njegovih gadosti meni iza leđa. Svi su mi se smejali, sad nek’ se smeju njemu. Ja hodam uzdignute glave”, glasi odgovor jedne vrlo samouverene žene, piše sajt Mojevrijeme.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs