TOMI HILFIGER JE OBJAVIO LISTU 5 STVARI KOJE SVAKA ŽENA TREBA DA IMA U ORMARU: Najveći dizajner otkrio šta nose dame

Tomi je otkrio šta čini pravu damu sa stilom, a to nisu napadni modni komadi, već klasika

Moda
Autor:
TOMI HILFIGER JE OBJAVIO LISTU 5 STVARI KOJE SVAKA ŽENA TREBA DA IMA U ORMARU: Najveći dizajner otkrio šta nose dame
Tomi Hilfiger, Foto: Profimedia

Tomi Hilfiger, čiji san je bio da pokrene sopstveni modni brend i dizajnira mušku kolekciju, uspeo je ostvariti taj san sredinom 80-ih godina prošlog veka. Osnivanje "Tommy Hilfiger Corporation" postalo je moguće uz značajnu finansijsku podršku od strane poznatog biznismena Moana Murjanija. Ova modna kuća ubrzo je postala simbol stila, prepoznatljiva po svojim karakterističnim dizajnima i kvalitetnim proizvodima, prenosi Žena.rs.

Jedan od najznačajnijih trenutaka u karijeri Tomija Hilfigera desio se 2021. godine kada je britansko modno veće dodelilo priznanje za izvanredno dostignuće u svetu mode. Za Tomija, izvanredno dostignuće u modi nije samo postizanje uspeha u industriji, već i korišćenje mode kao sredstva za pozitivne promene u društvu. Njegova misija od samog početka bila je usmerena ka brizi za druge i nastojanju da poboljša svet putem mode.

Tomi Hilfiger
foto: Reuters

Tomi veruje da je moda ultimativni način kreativnog izražavanja i način da pokažete svetu svoj pravi identitet. On naglašava da moda nije samo o praćenju trenutnih trendova ili posedovanju određenih komada odeće, već o izražavanju sebe na autentičan način. Hilfiger je istakao svoju strast prema dizajnu koji pomaže ljudima da iskažu svoju individualnost i osećaju se samopouzdano u onome što nose.

sreća, osmeh, žena, šešir, straija žena, bela košulja, žena se smeje, leto
foto: Shutterstock

U istom intervjuu, Tomi je podelio svoje mišljenje o pet klasičnih modnih komada koje svaka žena treba da ima u svom ormanu:

Klasična bela košulja: Bela košulja je univerzalni komad odeće koji se može nositi u različitim prilikama, od formalnih do svakodnevnih.

Dobre farmerke: Kvalitetne farmerke su osnova svakog garderobera. One su udobne i mogu se kombinovati sa različitim vrstama odeće.

Kaput: Kaput je esencijalni komad za hladnije dane. Klasičan kaput može dodati eleganciju svakom outfitu.

Blejzer: Blejzer je odličan za poslovne sastanke i formalnije prilike. Takođe se može nositi u ležernijim kombinacijama kako bi se postigao sofisticiran izgled.

Sat ili nakit: Detalji poput sata ili nakita mogu dopuniti svaku kombinaciju i dodati lični pečat.

Nakit, Moda
foto: Profimedia

Tomi Hilfiger je izgradio svoju karijeru i brend na vrednostima kvaliteta, stila i individualnosti. Njegova posvećenost modi kao sredstvu samoizražavanja i instrumentu za stvaranje pozitivnih promena čini ga istinskom ikonom u svetu mode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs