BILA U AFERI S NAJBOLJIM FRAJEROM S NAMEROM DA MU UNIŠTI BRAK: Najpoznatija ljubavnica je završila s uglednim doktorom

Rebeka, nekadašnja Bekamova ljubavnica, svoju sreću je pronašla sa lekarom

Ljubav
Autor:
BILA U AFERI S NAJBOLJIM FRAJEROM S NAMEROM DA MU UNIŠTI BRAK: Najpoznatija ljubavnica je završila s uglednim doktorom
Bekamova ljubavnica, Foto: preentscreen/Instagram

Brak Viktorije i Dejvida Bekama danas važi za jedan od najstabilnijih čemu svedoči i to da su dogurali do 23. godišnjice, međutim, istina je da stvari nisu oduvek bile takve. Zapravo, te 2004. godine, ceo svet je brujao o aferi fudbalera sa ličnom asistentkinjom Rebekom Los koja ga je umalo koštala svega.

Pukla je bruka, a fudbaleru su bile potrebne godine da se "opere", pogotovo kada je Losova odlučila da progovori za medije i otkrije sve one degutantne stvari koje su radili Viktoriji iza leđa.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Njih dvoje zapravo su prvi put uslikani zajedno 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Rebeka je sada u srećnom braku sa svojim suprugom Svenom Kristjanom Skaiaom, piše Daily Mail. Holandska manekenka i reality TV zvezda dospela je na naslovnice 2004. godine posle afere sa Bekamom.

Međutim, otkako je izašao dokumentarac o fudbaleru, Dejvid i Viktorija su istakli da je navodna afera bila najteže razdoblje za njih, a i brak im je zbog toga jedva opstao.

Ali i Rebeka je u međuvremenu prekinula tišinu i otkrila da je srećno udata.

Ko je Sven Skaia?

Rebekin suprug Sven je norveški lekar, a prema njegovom LinkedIn profilu, posvećen je lekar u Kraljevskim norveškim vazdušnim snagama, a od 2016. radi kao specijalista helikopterske hitne medicinske službe (HEMS) i traganja i spasavanja (SAR). Par živi u Norveškoj, a Rebeka često na društvenim mrežama deli slike njihovih uživanja u prirodi i aktivnosti na otvorenom.

"Ludo smo zaljubljeni kao što smo bili tog dana kad smo se upoznali i jako sam ponosna na njega. Mi smo odličan tim. Potpuno ga podržavam u svemu što radi", otkrila je nekada za medije.

Rebeka i Sven su se upoznali 2008. godine, a venčali su se 2012. pre nego što su se preselili u Hemsedal kako bi započeli novi život. Par ima dva sina, Magnusa i Liama. Ona radi kao medicinska asistentica i drži časove joge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs