OVO JE KUĆA ELE DVORNIK OKO KOJE RATUJE S MUŽEM: "Sve vreme je živeo od njenih para, ONA PLAĆA KREDIT za nju"

Ćerka pevača Dina Dvornika razvodi se od 15 godina starijeg muža

Enterijer
15:40h Autor:
OVO JE KUĆA ELE DVORNIK OKO KOJE RATUJE S MUŽEM: "Sve vreme je živeo od njenih para, ONA PLAĆA KREDIT za nju"
Kako izgleda kuća Ele Dvornik, Foto: Instagram / elladvornik

Poznata hrvatska influenserka Ela Dvornik (32), ćerka pevača Dina Dvornika i unuka glumca Borisa Dvornika pre nekoliko meseci potvrdila je glasine da se razvodi od 15 godina starijeg muža, Britanca Čarlsa Pirsa.

Ela i njena porodica nisu želeli da otkrivaju detalje, ali sada se javnost ponovo uzburkala oko ovog para, jer je Čarls tužio Elu i traži od nje deo porodične kuće u Balama, gde su živeli sa dve ćerke, Bali i Lumi.

Ova tužba je očigledno razbesnela Elinu porodicu, pogotovo njenu baku Žarku, koja je javno oplela po uskoro bivšem zetu:

"Treba mu tri mačora da ga izbace iz kuće, pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenog novca, auto koji je izabrao, ona mu plaća lizing... Nije ni centa zaradio, živeo je od njenih para. Kuća je njena, ona je plaća. Još bi da mu plaća alimentaciju. Ako je neko mislio da je on preduzetnik, tačno je, dobro se oženio i sada bi otpremninu", napisala je i dodala da Čarls "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna nijednu reč", piše 24sata.hr.

Kasnije je opisala Čarlsov "luksuzan" život u Hrvatskoj.

"Rasipao se njenim novcem. Nije zarađivao otkad je u Hrvatskoj, čak ni za papar. Dakle, dobro se oženio. Ona je podigla kredit i kupila kuću, a sada hoće pola... Džentlmen i preduzetnik... Zašto se ne vrati u London? E, ne može... Ovde planira i dalje da živi na njenoj grbači i lažno se predstavlja", osula je paljbu Elina baka.

"Sporna" kuća prostire se na 124 kvadrata, dok dvorište zauzima 551 kvadrat. Prema katastru, jedini vlasnik kuće je Ela.

Dvornikova je gotovo svakodnevno objavljivala fotografije nastale u njihovom porodičnom domu, te smo imali prilike da vidimo kako on izgleda unutra, i da shvatimo za šta se Čarls toliko bori.

Više fotografija pogledajte u galeriji.

1 / 5 Foto: Instagram / elladvornik

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs