"DALA BIH MU OCENU 7,5 JER SMO VODILI LJUBAV SAMO 15 MINUTA": Bosanka provela noć s Bekamom i otkrila kakav je u krevetu

Bosanka do detalja opisala strasnu noć koju je imala sa Bekamom, ali to nije jedina afera slavnog fudbalera.

Ljubav
15:40h Autor:
"DALA BIH MU OCENU 7,5 JER SMO VODILI LJUBAV SAMO 15 MINUTA": Bosanka provela noć s Bekamom i otkrila kakav je u krevetu
Ko je Bosanka sa kojom je spavao Bekam?, Foto: Profimedia

Dejvid Bekam, svetska fudbalska ikona, svojom harizmom i uspehom osvaja srca ljudi širom sveta već decenijama. Kada je reč o njegovom ljubavnom životu, poznat po svojoj dugogodišnjoj romansi sa Viktorijom, bivšom članicom britanskog pop sastava "Spice Girls" i uspešnom modnom dizajnerkom. Međutim, konstantno ga prate glasine o brojinm aferama, koje čuveni supružnici zataškavaju već decenijama, te uskoro proslavljaju četvrt veka braka. A kruna njihove ljubavi su 4 dece.

Nekoliko značajnijih Bekamovih veza privukle su pažnju javnosti pre nego što se venčao sa Viktorijom.

Rebeka Los bila je lični asistent Dejvida Bekama tokom njegovog boravka u Španiji dok je igrao za Real Madrid. Iako su glasine o njihovom stratvenom odnosu bile sve glasnije, sportista je priču demanotvao.

Rebeka Los
foto: Printscreen/instagram

Sa druge strane, Sara Marbek tvrdila je da je imala aferu sa Dejvidom dok je bio u braku sa Viktorijom. Iako su se pojavile priče u medijima, Bekamovi su ostali zajedno i odbacili ove tvrdnje. Osim toga, i pevačica Rebeka Ferguson, koja je bila učesnica britanskog TV šoua "The X Factor", povezivana je sa fudbalerom. A o ovoj temi se nisu oglašavali.

Brak Bekamovih je, pored svih priča i šuškanja, bio u ozbiljnoj krizi pre 16 godina i to zbog jedne Bosanke. Stvari su se toliko zakomplikovale, da su im svi prognozirali razvod.

Naime, davne 2007. godine jedna prostituka bosanskog porekla Irma Nici obelodanila je aferu sa Bekamom. Ona je pre nešto više od deset godina za magazin "In Touch" ispričala kako je bila intimna sa Bekamom.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

- Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavnik bih mu dala ocenu 7,5 - rekla je Irma tada.

Međutim, Bekam je oštro negirao njene navode i podneo tužbu protiv spomenutog magazina, a sudu je dostavio detaljnu izjavu na pet stranica.

Prema njegovom obrazloženju on je u odmah po sletanju u Njujork zakazao masažu u svojoj hotelskoj sobi, kako i inače radi pred važan meč.

- Kao što je moj običaj kada stignem u hotel pre utakmice, masažer je došao u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio da me izmasira. Sećam se da terapeut nije napustio moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Moj tim obezbeđenja je bio sa mnom pre, za vreme i posle masaže. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave koje je pripremila moja služba bezbednosti i koji potvrđuju moja sećanja - objasnio je Bekam tada.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Prema navodima on je Niki i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za grupne intimne odnose, što je takođe demantovao.

- Ne nosim hiljade dolara u kešu kada putujem. Jedini način na koji sam mogao da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi obezbedi hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku u avgustu 2007. godine - bio je jasan bivši kapiten engleske reprezentacije.

Na račun ovih kleveta Bekan je od "In Toucha" tražio odštetu od 25 miliona dolara, ali je na kraju izgubio sudski spor. Časopis je kasnije objavio da su tvrdnje bile lažne, ali su se branili da Irma ima pravo na slobodu govora prema ustavu Amerike.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija upoznali su se 1997. godine, a njihova ljubavna priča brzo je postala medijski hit. Par se venčao 1999. godine, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Njihova veza preživela je sve izazove javnog života, uključujući prelazak Dejvida iz fudbala u druge delatnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs