PRODALA GA JE MEDIJIMA I MILIONIMA OTKRILA DETALJE AFERE: Gde je danas Bekamova asistentkinja s kojom je varao Viktoriju

Dejvid Bekam navodno je prevario Viktoriju sa tadašnjom asistentkinjom, a ona i godinama kasnije oduzima dah svojim izgledom.

Vip priča
Autor:
PRODALA GA JE MEDIJIMA I MILIONIMA OTKRILA DETALJE AFERE: Gde je danas Bekamova asistentkinja s kojom je varao Viktoriju
Kako danas izgleda žena sa kojom je Bekam varao Viktoriju, Foto: Profimedia

Brak Viktorije i Dejvida Bekama, koji traje već 24 godine, važi za jedan od najstabilnijih u svetu poznatih, a godinama odoleva raznim iskušenjima. Ipak, jedno prilikom je bio ozbiljno poljuljan.

Te davne 2004. ceo svet je brujao o skandalu - "idiličan" brak Dejvida i Viktorije Bekam bio je pred pucanjem zbog fudbalerove navodne afere sa ličnom asistenkinjom, Rebekom Los, koja je za kratko vreme postala glavna tema svih medija.

Zapravo, Rebeka i Dejvid, prvi put su uslikani 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

Dejvid je pao na čari zgodne Rebeke
Dejvid je pao na čari zgodne Rebeke foto: Profimedia

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

Rebeka je iskoristila trenutak slave
Rebeka je iskoristila trenutak slave foto: Profimedia

Kako je tada tvrdio dobro upućeni izvor, Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla.

Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

Viktprija je uspela da spasi svoj brak
Viktprija je uspela da spasi svoj brak foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island". Ipak, Rebeka nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine "ružičaste naočari" po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari.

Bekamovi su demantovali sve navode o prevari
Bekamovi su demantovali sve navode o prevari foto: Profimedia

Zbog svega toga je i ostala bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče.

Ipak, da psi laju, a karavani prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena potvrđuje i to što je Rebeka danas u srećnom braku sa lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom i ima dva sina Magnusa (12) i Liama (8). Par se upoznao 2008. godine u rijaliti šou programu "71 Degrees North", gde je on radio kao medicinski lekar na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebeka izbačena iz rijalitija.

Rebeka je učestvovala u rijalitijima i slikala se za Plejboj
Rebeka je učestvovala u rijalitijima i slikala se za Plejboj foto: Profimedia

U vreme pandemije je radila u centru za testiranje na Kovid-19, a uporedo je postala i joga instruktor. Planira dodatno školovanje kako bi postala medicinska sestra, jer kako kaže, voli da pomaže ljudima i oseća se korisno.

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tokom pojedinih nastupa u rijalitijima osećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali uprkos žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti, ističe kako ništa ne krije od svoje porodice.

Rebeka se kasnije udala i dobila dvojicu sinova
Rebeka se kasnije udala i dobila dvojicu sinova foto: Profimedia

Sa sinovima je, kako kaže, takođe veoma otvorena: "Znaju da im se mama slikala za Plejboj, i svesni su da imam i svoju "nevaljalu" stranu. Naravno da se kajem zbog mnogih svojih postupaka, donosila sam puno loših odluka, verovala ljudima kojima nisam smela da verujem..."

"Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja", rekla je Rebeka na kraju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

I Bekamovi danas uživaju u srećnom braku, iako su se godinama često provlačile vesti o njihovom razvodu.

Doduše, priče su uminule poslednjih meseci, a kada su se prošle godine pojavili na venčanju njihovog sina Bruklina izgledali su srećno i zaljubljeno kao prvog dana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs