OVAKO LETUJE JEDNA OD NAJBOGATIJIH PORODICA NA SVETU: Imaju milijarde, a niko ne bi rekao, 1 pravila se uvek drže

Kako letuje porodica koja ima milijarde, mnogi sw pitaju, a Bekamovi su pravi primer za to.

Celebrities
20:03h Autor:
OVAKO LETUJE JEDNA OD NAJBOGATIJIH PORODICA NA SVETU: Imaju milijarde, a niko ne bi rekao, 1 pravila se uvek drže
Kako letuje porodica koja ima milijarde, Foto: Profimedia

Način na koji letuje jedna od najbogatijih porodica na svetu oduševio je javnost, dok se čini da gotovo sve bogate porodice imaju sličan model ponašanja pa čak i načina na koji odmaraju.

Dok se mnogi utkruju da ugrabe što luksuznije aranžmane za letovanje na egzotičnim destinacijama, najbogatije porodice koriste svaku priliku da se sklone od gužve i atraktivnih mesta koje mnogi posećuju.

Jedna od najbogatijih porodica jesu Bekamovi, čiji odmori su više nego skromni uzimajući u obzir njihove prihode. Zanimljivo je da Dejvid i Viktorija Bekam sve češće dolaze na Jadran kako bi se odmorili i napuni baterije za nove radne obaveze.

Tako su pre nekoliko godina letovali u Crnoj Gori, a tom prilikom izabrali su mirnu oazu, odnosno Sveti Stefan.

Upravnici odmarališta su izabrali posebne radnike koji su brinuli o Bekamovima i spremali njihova dva luksuzna apartmana. Sobarice su u apartmane ulazile u tačno određeno vreme i to bez mobilnih telefona, kako slučajno ne bi fotografisale sobe slavne porodice. Posebno se pazi i na gostoprimstvo ovakvih gostiju koji su uvek rado viđeni na Jadranu.

Bekamovi, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Prošlo leto odlučili su da provedu u Hrvatskoj, gde su ujedno na skroman način proslavili 11. rođendan svoje ćerke Harper.

Dubrovački dnevnik piše da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazilo i obezbeđenje. Reč je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Frančeska fon Habzburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, bračni par je imao i određene zahteve. Tako su, primera radi, samo da bi posetili jedan od najpoznatijih restorana na ostrvu Šipan bili su izričiti u tome da niko ne sme da ih fotografiše, a to su osoblju posebno naglasili. Nažalost, ovaj zahtev im nije ispunjen te su hrvatski portali prepuni njihovih fotografija sa primorja.

1 / 10 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bekamovi se često mogu videti i na plažama Majamija, a trude se da vreme provedu daleko od buke i gužve, na što skromniji način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs