KAD SE SKINULA U KUPAĆI NIJE RAČUNALA NA JEDNU VAŽNU STVAR: Evo kako kraljica Kamila izgleda na plaži

Mnogi se pitaju kako kraljica Kamila izgleda u kupaćem kostimu, a sada ceo svet ima priliku da vidi.

Star look
17:06h Autor:
KAD SE SKINULA U KUPAĆI NIJE RAČUNALA NA JEDNU VAŽNU STVAR: Evo kako kraljica Kamila izgleda na plaži
Kako kraljica Kamila izgleda u kupaćem, Foto: AKMG / Backgrid Australia / Profimedia

Ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III očekivano je izazvala veliku pžnju javnosti. Međutim, posebnu pažnju privukla je Kamila Parker koja je zvanično dobila titulu kraljice.

Pokrenula su se brojna pitanja, a jedno od njih je kako je ljubavnica uspela da postane kraljica uprkos strogim pravilima koja vladju u britanskoj kraljevskoj porodici. O ljubavnoj vezi Čarlsa i Kamile godinama se pisalo, a njihov odnos uglavnom su pratili skandalozni i pompezni naslovi.

Ipak, godine suučinile svoje, a Kamila Parker je uspela čak d dobije blagoslov od kraljice Elizabete II, koja je imala želju da upravo Kamila ponese titulu kraljice. Međutim, čini se da Kamila nije računala na to da će jednog dana postati kraljica, jer da jeste, bila bi opreznija.

Za početak, ne bi dozvolila brojne skandale koji su, prema mišljenju mnogih nedospustivi za jednu kraljevsku porodicu. Telefonski razgovor između Kamile i Čarlsa tresao je celu planetu, a uprkos škakljivoj temi koju su vodili, sve je zataškalo.

1 / 5 Foto: AKMG / Backgrid Australia / Profimedia

Takođe, Kamiline slike sa plaže obišle su svet i danas svi komentarišu njen izgled u kupaćem kostimu. Ne treba zanemariti činjenicu da su i oni od krvi i mesa i da imaju iste potrebe kao i drugi ljudi, međutim, sigurno joj nije prijatno da pod stare dane gleda svoje slike u kupaćem kostimu po portalima.

"Slike koje bi Kamila spalila da može", "Baš nam je divna kraljica, ali kada bismo se šalili", "Oia žena nema ništa gospodski u sebi", "Mene je sramota ko nam je kraljica", "Ženi sa ovakvim telom hteo si da budeš tampon", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama i različitim forumima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs