Duh princeze Dajane proganja i opseda kralja Čarlsa: Kao da mu se ukazala, ostao bez teksta, a Kamila kipti od nervoze

Nakon ovog kao da se princeza Dajana ukazala. Kralj Čarls ostao bez teksta, a Kamilin osmeh je momentalno spao.

Celebrities
Autor:
Duh princeze Dajane proganja i opseda kralja Čarlsa: Kao da mu se ukazala, ostao bez teksta, a Kamila kipti od nervoze
Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Kralj Čarls i kraljica Kamila suočili su se s neprijatnim trenutkom prilikom potpisivanja knjige posetilaca crkve tokom prvog punog dana događaja na njihovoj kraljevskoj poseti Australiji, čiji šef države je kralj Čarls Treći.

Čarlsu i Kamili je nakon crkvene službe u Sidneju, koja je obeležila prvi pun dan događaja na njihovoj kraljevskoj poseti Australiji, predana prva Biblija Australije, potpisana od strane svih članova kraljevske porodice tokom prethodnih kraljevskih turneja, piše britanski "Miror".

Kralj Čarls III
foto: Ian Vogler/The Daily Mirror / PA Images / Profimedia

Ova istorijska knjiga pripadala je svešteniku Ričardu Džonsonu, prvom hrišćanskom svešteniku u Australiji. Pokojna kraljica Elizabeta Druga potpisala ju je 1954. godine tokom prve posete jednog vladajućeg monarha ovom kontinentu. Predajući je Čarlsu, nadbiskup je rekao da Biblija "predstavlja značajnu istoriju ove crkve i nacije."

Koristeći nalivpero, kralj je potpisao Bibliju, a zatim, moguće zbog efekata razlike u vremenskim zonam u petak, okrenuo se i upitao: "Koji je danas dan?"

Kralj Čarls III
foto: Toby Melville/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, činilo se da je kralj Čarls vidno bio šokiran kada je trebao da se potpiše.

Na vrhu stranice molitvenika koji je Čarls potpisao ovog vikenda nalazio se potpis pokojne princeze od Velsa Dajane, iz njihove posete 1983. godine. Ta turneja označila je prekretnicu u njihovom nesrećnom braku, jer se smatra da je Čarls bio frustriran zbog neverovatne reakcije javnosti prema Dajani.

Kako mnogi u javnosti komentarišu, izgleda da duh princeze Dajane i dalje opseda i progoni kralja Čarlsa i da nikada neće moći da pobegne od onogo kako se ponašao prema njoj. Vidno je bio zatečen, a Kamila je tokom ovog momenta izgledala nervozno. Sav taj osmeh iščeznuo je za trenutak.

Kralj Čarls III
foto: Ian Vogler/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon jednosatne službe u crkvi Svetog Tome u severnom delu Sidneja, kraljevski par je izašao napolje kako bi pozdravio stotine okupljenih na travnjaku nasuprot crkve.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs