Glumica Lejdi Di javno optužila da joj je otela verenika: Milioner je ponižavao i vređao, pa jezivo skončala u avionu

Veza između Dodija i Keri Fišer bila je nepoznata široj javnosti dok se nije završila

Celebrities
08:05h
Glumica Lejdi Di javno optužila da joj je otela verenika: Milioner je ponižavao i vređao, pa jezivo skončala u avionu
Foto: Profimedia

Keri Fišer, koja je rođena u Kentakiju, počela je karijeru manekenke kao tinejdžerka i postala je poznata saradnjom s modnim kućama Armani, La Perla i Victoria's Secret.

Njena veza s Dodijem započela je u Parizu 1996. godine, a prema njenim rečima, njihov odnos se preklapao s Dodijevim odnosom sa Lejdi Di.

Keri Fišer nije bila svesna Dodijevog romantičnog angažmana s princezom sve dok The Sunday Mirror nije objavio slike njihovog poljupca. Planirali su venčanje devetog avgusta 1997. godine, a Dodijev poklon za tu priliku bio je prsten od safira i dijamanta.

Keri Fišer
foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Kasnije je majka Keri Fišer, izjavila je da se Mohamed al Fajed snažno protivio vezi svog sina s manekenkom, nazivajući je "ku*va koja juri bogatstvo", prema pisanju Vanity Fair. Keli je tvrdila da ju je Dodi verio, ali je portparol porodice Fajed to demantovao za The Irish Times, iako je priznao da su se viđali.

Majka Keli Fišer je javno optužila Dodija Fajeda, tvrdeći da je tražio ruku njene ćerke na svadbi njene druge naslednice 1996. godine, ali da ju je kasnije tretirao vrlo okrutno. Ona je izjavila da Dodi treba da se stidi.

Nakon što je Sunday Mirror objavio slike Fajeda i Dajane, Keri je tužila Fajeda zbog kršenja bračnog ugovora. Tvrdila je da joj je Dodi ponudio 500.000 dolara da napusti karijeru modela i provede više vremena s njim, ali da joj je dao samo 60.000 dolara i ček od 200.000 dolara koji je bio vraćen. Keri je tražila preostali iznos i odštetu, optužujući Fajeda da je preuzeo odgovornost kada je Keri ostavio maltene pred oltarom.

Princeza Dajana
foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Keri Fišer je na konferenciji za novinare pozvala Dajanu da se sastanu, ali princeza nikada nije odgovorila na poziv.

Nakon tragedije 1997. godine, Keri je odustala od tužbe i izjavila da je zaista volela Dodija, te da je potresena njegovom smrću i smrću princeze Dajane. Nije se pojavila na Dodijevoj sahrani prvog septembra 1997. jer se sve dešavalo tako brzo, pa nije bilo vremena da otputuje u London.

Keri Fišer je 2008. učestvovala u istrazi o tragediji, a tada su otkriveni njeni tajni razgovori sa Dodijem. U tim razgovorima, Dodi ju je optužio da mu je ukrala automobil od 50.000 dolara, dok je ona demantovala tu tvrdnju.

Keri se udala 2007. za pilota koga je upoznala na safariju u Africi, prema izveštaju People.

Naslednica jednako talentovane majke Debi Rejnolds i slavnog oca Edija Fišera, nije krila da je patila od bipolarnog poremećaja, niti da se borila sa bolestima zavisnosti.

Keri Fišer
foto: Profimedia

"Njena upotreba narkotika ju je učinila manično depresivnom, to je bolest koju joj je, nažalost, dao genetski faktor - tatin poklon za ćerku. Stavićemo to njemu na teret ", poručila je Rejnoldsova o svojoj slavnoj ćerki.

27. decembra 2016., Keri Fišer je umrla. Nekoliko dana nakon što je u avionu doživela srčani udar preminula je od apneje, prestanka disanja u snu, a toksikološki nalaz pokazao je da je njenim venama kolala velika količina lekova. A samo dan kasnije, američki mediji javili su da je preminula i njena majka Debi Rejnolds.

Navodno, glumica je doživela šlog nakon vesti o smrti ćerke, a njene poslednje reči glasile su:

"Želim da budem s Keri."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs