NAJPOŽELJNIJI PENZIONER NA SVETU UŽIVA NA JAHTI OD 6 MILIONA €: Šta sve poseduje čovek bogatiji od kraljevske porodice?

Dejvid i Viktorija Bekam zarađuju basnoslovne cifre zahvaljujući svom brendu Beckham Brand Holdings.

Celebrities
13:20h Autor:
NAJPOŽELJNIJI PENZIONER NA SVETU UŽIVA NA JAHTI OD 6 MILIONA €: Šta sve poseduje čovek bogatiji od kraljevske porodice?
Kako su Bekamovi zgrnuli ogromno bogatstvo?, Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam poznati su po tome što vode veoma luksuzan život, a sada su ih paparaci uslikali kako se baškare na svojoj skupocenoj jahti koja vredi čak 6 miliona evra.

Slavni par rešio je da Uskršnje praznike provede krstareći osunčanim predelima Majamija, a Viktorija je uslikana dok se opušteno izležavala na palubi.

Dejvid i Viktorija praznike su proveli na jahti
Dejvid i Viktorija praznike su proveli na jahti foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bekamovi očigledno znaju kako da zarade, pa mogu punim plućima da uživaju ​​u životu. Kao roditelji četvoro dece, ponekad im je potreban odmor od svega.

Iako mnogi tvrde da između njih godinama postoje razmirice i da su u braku samo na papirum reklo bi se da par uživa u zajedničkim trenucima. Oni koji ne vole Bekamove tvrde da se Viktorija i Dejvid Bekam ne žele da se razvedu jer bi tako izgubili značajan deo svog bogatstva.

Bekamovi su bogatiji od pokolje kraljice Elizabete
Bekamovi su bogatiji od pokolje kraljice Elizabete foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brend "Bekam", prema procenama londonske škole marketinga vredi više od bogatstva pokojne kraljice Elizabete II. Bivši fudbaler i njegova supruga nekadašnja pevačica, a danas dizajnerka Viktorija Bekam zajedno su od 1997. godine. Nakon što su se 1998. godine verili, par je dobio prvog sina Bruklina. Venčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili još troe dece, Romea, Kruza i ćerku Harper.

bekamovi imaju četvoro dece
bekamovi imaju četvoro dece foto: Profimedia

Najveći deo prihoda dolazi iz tri izvora: novca koji Dejvid i dalje zarađuje zahvaljujući fudbalu, novca koji donosi sam brend "Bekam" - "Beckham Brand Holdings" i Viktorijine modne industrije.

Samo od svog brenda dnevno zaradi i do 50 hiljada funti, piše Dejli Mejl. Pored toga, Viktorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji je 2019. poslovao sa preko 10 miliona funti dobiti. Spekuliše se a zarada u međuvremenu porasla.

Viktorija i Dejvid znaju kako da zarade
Viktorija i Dejvid znaju kako da zarade foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema pisanju Mirora, samo je prošle godine zabeležio prihod od 17,4 miliona funti koje je zaradio od prodaje parfema, luksuznih satova, odeće i obuće na kojima se nalazi njegovo ime.

Dejvid je nedavno predstavljen kao novi ambasador Maseratija i snimio je promotivni video, a potvrdio je i da će glumiti u Diznijevoj seriji kao mentor tima mladih fudbalera, za šta je potpisao milionski ugovor.

Bekamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrednost meri milionima dolara. Njihov stan u zapadnom Londonu vredan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Kotsvoldsu vredi 6 miliona funti. Svemu ovome, Dejvid je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim, a danas to čine i njegova deca.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs