NEVEROVATNO!

SLAVNA GLUMICA RODILA BLIZANCE U 48. GODINI: Ali način na koji je upoznala i zavela muža jednako je čudesan i nestvaran

Čuvena oskarovka Hilari Svonk se porodila i u 48. godini postala je mama blizanaca! Odlučila je da konačno karijeru stavi u drugi plan i posveti se porodici.

Celebrities
11:01h Autor:
SLAVNA GLUMICA RODILA BLIZANCE U 48. GODINI: Ali način na koji je upoznala i zavela muža jednako je čudesan i nestvaran
Čuvena oskarovka postala mama u 48 godini, Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Dvostruka oskarovka Hilari Svonk (48) je predivnom slikom otkrila da je rodila blizance! Sve pratioce na društvenim mrežama je razgalila prelepim prizorom - držala je novorođenčad u naručju, dok je gledala u zalazak sunca, ističući da njenoj sreći nema kraja.

- Nije bilo lako. Ali, tu su moj dečak i devojčica! Vredelo je! Srećan Uskrs! Objava iz čistog raja - napisala je novopečena mama.

Njena emotivna poruka je oduešvila i brojne poznate ličnosti, te joj je Šeron Stoun poručila: "Bog te blagoslovio, dušo, ovo je najneobičnije putovanje ikada! Tako sam srećna zbog svih vas."

Slavna glumica je još u oktobru obelodanila da je ostala u drugom stanju, a potom je i iznenadila svoje obožavaoce kada je saznala da će dobiti blizance. Tata i preduzetnik Filipa Šnajdera (45) ne krije koliko je ponosan na Hilari, naglašavajući da lepši poklon u životu nije mogla da mu podari.

Hilari i Filip venčali su se 2018. godine, a prema pisanju stranih medija, upoznali su se na sastanku na slepo u novembru 2016. i to pet meseci nakon što je glumica završila svoju tromesečnu veridbu sa bivšim teniskim profesionalcem Rubenom Toresom.

Hilari se pre par meseci osvrnula i na vrlo česta pitanja o tome što se ranije nije ostvarila u ulozi majke.

- Ganjala sam karijeru, a i nisam imala pravu vezu sve do unazad četiri godine. Svi ti elementi morali su da dođu na svoje. O majčinstvu sam razmišljala još kao mlada devojka. I to mi je uvek bilo u mislima, zato mi je drago što sam najzad trudna - objasnila je tada glumica.

Hilari Svonk, suprug, Filip Šnajder
foto: Profimedia

Trnovit životni put Hilari Svok

Glumica je rođena u Linkolnu i dolazi iz skromne porodice. Kao dete je živela u kamp prikolici pokraj jezera Samiš u Belingamu. Prvi put je zaigrala na daskama koje život znače sa devet godina u predstavi "Knjiga o džungli", potom je nastavila da se bavi glumom i u osnovnoj školi. Nastupala je i na plivačkim takmičenjima na Olimpijadi mladih i prvenstvima države Vašington, a sjajne rezultate ostvarivala je i u gimnastici.

Hilari Svonk
foto: Profimedia

Roditelji su joj se rastali kad joj je bilo trinaest, a Hilari se sa majkom preselila u Los Anđeles. Živele su u autu, sve dok majka nije uspela dovoljno da uštedi novca kako bi iznajmile apartman.

Hilari ističe da joj je je majka najveća inspiracija za sve što radi u životu, jer se pokazala kao neverovatan borac. U Kaliforniji, Svank se upisala u srednju školu South Pasadena. Međutim, ubrzo je odustala od formalnog obrazovanja i potpuno se posvetila glumi. Počela je time profesionalno da se bavi, a plaćala je stanarinu novcem koji bi zaradila pojavljujući se u televizijskim serijama kao što su: "Evening Shade" i "Growing Pains."

1 / 6 Foto: Profimedia

Nije ni slutila kako će se razvijati njen glumački put, a ponajmanje se nadala da će u svojim rukama držati Oskara i to dva puta.

Hilari je 2005. godine osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu odlučne konobarice Ozarksa koja je postala borac Megi Ficdžerald u kritički hvaljenoj bokserskoj drami Klinta Istvuda. A prestižnu nagradu je dobila i za maestralnu glumu u filmu "Momci ne plaču" 1999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs