ZLATNI GLOBUS 2023: Hajdi Klum najgore obučena, sa Salminog DEKOLTEA niko nije skidao oči, a Srpkinja je IZDOMINIRALA

Sinoć je u Beverli Hilton Hotelu na Beverli Hilsu održan Zlatni globus, dok su se crvenim tepihom prošetali eminentni glumci i glumice, pevači i manekeni

Galerije
10:10h Autor:
1 / 16 Foto: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Sinoć je u Beverli Hilsu održan Zlatni globus nakon što je prošlogodišnji događaj bojkotovan zbog rasizma, te nije ni prikazan na televiziji.

Glumci, glumice, pevači, manekeni i brojno ljudi iz šou biznisa šetali su crvenim tepihom.

Hajdi Klum se pojavila se u mini haljini sa šljokicama i perjem koja je podsećala na kič Las Vegasa. Kombinacija šljokica i perja učinila je da Hajdi izgleda kao klizačica a ne manekenka.

Selena Gomez nije bila ništa atraktivnija. U pokušaju da izgleda elegantno izabrala je crnu dugu haljinu, ali tu su bili čudni pufnasti rukavi koji su se završavali u ljubičastom šlepu, što je predstavljalo zbunjujuću kombinaciju. Haljina Selene Gomez izgledala je kao da su je pravila dva modna kreatora, a ne jedan.

Selena Gomez
foto: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Hilari Svonk pojavila se u pratnji muža u zelenoj dugoj haljini. Glumica je ponosno pozirala pokazujući svoj trudnički stomak.

Hilari Svonk
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Salma Hajek blistala je dugoj toaleti, a glumica je pokazala i veliki dekolte koji je privukao brojne poglede.

Salma Hajek
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Međutim, najlepša na crvenom tepihu svakako je bila Nina Seničar. Ona je nosila crvenu somotnu Dolče i Gabana haljinu. Njena vitka linija došla je do izražaja, a čitavo vreme uz nju je stajao njen suprug.

Nina Seničar
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs