Haljine koje vrište "Nije vam mesto u Kanu": One su odlučile da bukvalno gole izađu na crveni tepih

Poznate ličnosti znaju da nas očaraju na crvenom tepihu svojim savršenim kreacijama, ali umeju i da nas iznenade nedostatkom stila. Ovo je priča o njima

Moda
15:05h Autor:
Haljine koje vrište "Nije vam mesto u Kanu": One su odlučile da bukvalno gole izađu na crveni tepih
Foto: Norbert Scanella / imago stock&people / Profimedia

Kanski filmski festival, važi za jedan od najstilizovanijih festivala na svetu, gde poznate ličnosti dolaze kako bi proslavili filmska ostvarenja i filmsku umetnost generalno.

Crveni tepih predstavlja podjednako bitan trenutak, kada poznate ličnosti očaravaju svojom stajlingom i lepotom.

Iako Kan važi za veoma stilizovano mesto, postoje neke ličnosti koje svojom pojavom učine da okrenete glavu od praćenja i nastavite sutra kada dođe nova armada glumaca.

Tako smo ove godine, svedočili momentima gde poznate ličnosti, odstupe od glamura Holivuda, i okrenu se nekim svojim putem. Putem koji ne vodi ka podignutim palčevima uvis.

Iako je nakon revije Sen Loran za jesen-zimu 2024/25, golo odevanje postalo veoma trendi i lepo, ipak ne bismo preporučili nošenje na glamuroznom događaju kao što je Kan.

Manekenka Bela Hadid, odlučila se upravo da ponese ovaj trend, istakavši svoje gole grudi pred fotografima na crvenom tepihu.

Bela Hadid
foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naravno da ne možemo ništa prigovoriti takvom stilu odevanja kao ni trendu, jer ume da izgleda lepo i senzualno, ali takvo odevanje ne može se okarakterisati kao prigodno ovakvom festivalu.

Pored Bele, njena koleginica iz Letonije, Kejt Aleksejeva, odlučila se za veoma smelu haljinu koja je napravljena od kombinacije bisera, srebrnih i zlatnih lančića i sa puno priveznih dodataka.

Njeno golo telo bilo je izloženo u potpunosti.

Kejt Aleksejeva
foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Osoba sa druge strane, koja je pokazala kako to treba da izgleda, bila je Hajdi Klum, koja je svoje dekolte istakla na glamurozan način, u beloj haljini sa detaljima u vidu ornamentalnih dragulja koji su se nizali dužinom njenog abdomena.

Hajdi Klum
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs