"Zvuči kao da joj treba provera stvarnosti": Serena Vilijams u nikad bahatijem izdanju, ušla u restoran i napravila haos

Bivša teniserka ostala je zatečena, jer nije mogla da dobije mesto u restoranu, zbog toga što je sve već bilo rezervisano.

Celebrities
Autor:
"Zvuči kao da joj treba provera stvarnosti": Serena Vilijams u nikad bahatijem izdanju, ušla u restoran i napravila haos
Foto: Natalia KOLESNIKOVA / AFP / Profimedia

Čuvena bivša teniserka Serena Vilijams, potrčala je što pre da se požali na društvenoj mreži Iks, kako bi izrazila svoje nezadovljstvo što jedan restoran u Parizu nije želeo da joj obezbedi sto na krovu, s obzirom na to da je sve bilo puno.

Bivša teniserka je u postu napisala, "Uskraćen mi je pristup krovu da jedem u praznom restoranu na lepom mestu sa svojom decom", napisala je ona.

Restoran je brzo reagovao na njen post, istakavši da zaista nije bilo mesta, i da je ona uvek dobrodošla nazad, kao što je i dosad imala mesto kada god bi rezervisala sto.

Komentari su se usijali, a jedan korisnik je prokomentarisao: "Nije imala rezervaciju. I ona se zbog toga uznemirila?", dok je drugi rekao:"Pa da razjasnim ovo. . . Ljuta je jer joj je odbijen ulazak u potpuno popunjen restoran u koji će iskoristiti svoj status slavne da uđe bez rezervacije. U Parizu trenutno postoje bukvalno stotine poznatih slavnih imena. Zvuči kao da joj je bila potrebna provera stvarnosti."

Vilijamsova i njena porodica doputovali su u Pariz neposredno pre ceremonije otvaranja Olimpijade. Tokom ceremonije otvaranja 26. jula, osvajačica 23 gren slem titual pridružila se nekolicini sportista kao nosilac baklje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs