SERENA VILIJAMS OČEKUJE DRUGO DETE: Objavila je trudnoću na poseban način i to sve na crvenom tepihu Met Gale

Serena Vilijams objavila je na Met Gali da je drugi put trudna.

Celebrities
Autor:
SERENA VILIJAMS OČEKUJE DRUGO DETE: Objavila je trudnoću na poseban način i to sve na crvenom tepihu Met Gale
Serena Vilijams očekuje drugo dete, Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Najvažniji modni događaj godine, Met Gala okupio je mnoštvo zvezda, a među njima je bila i penzionisna teniserka Serena Vilijams (41).

Proslavljena sportistkinja iskoristila je upravo ovo prestižno događanje u Muzeju umetnosti Metropolitenu u Njujorku da bi otkrila da očekuje drugo dete sa suprugom, milionerom Aleksisom Ohanianom (40).

Serena Vilijams sa suprugom
Serena Vilijams sa suprugom foto: DPRF / StarMax / Profimedia

Blistala je u crnoj haljini čiji se donji deo širio u raskošnu belu suknju od tila. Kreacija je imala duboki, svetlucavi okovratnik koji je isticao njen dekolte, iako ga je prekrila s više niski bisera.

Kosu je ukrasila trakom za glavu s draguljima, a bila je začešljanja sa elegantnim plavim bobom. Njen suprug Aleksis nosio je jednostavan, klasičan crni smoking s velikom crnom leptir mašnom.

Sereni se u haljini nazirao trudnički stomak, a otkrila je da očekuje drugo dete tokom razgovora s voditeljkom La La Entoni.

Serena je na neobičan način otkrila da je u drugom stanju
Serena je na neobičan način otkrila da je u drugom stanju foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako pišu strani mediji, teniserka joj je rekla da su za intervju prisutne tri osobe - ona, njen suprug i njihova beba. Aleksis i voditeljka našalili su se da će nakon intervjua popiti nešto u Sereninu čast.

Trudnoću je podelila i s pratiocima na Instagramu. "Bila sam jako uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu", napisala je uz niz fotografija.

Inače, Serena je s milionerom dobila ćerku Aleksis Olimpiju 2017. godine, a ranije je rekla da bi želela još jedno dete. U avgustu prošle godine objavila je da odlazi u penziju u intervjuu za Vogue i istakla je da joj je od sada prioritet da bude majka, ali i modna dizajnerka, preduzetnica i još mnogo toga.

Serena je supruga upoznala 2015. godine
Serena je supruga upoznala 2015. godine foto: Profimedia

Vilijams je s 40 postala i jedna od najbogatijih 'penzinerka' na svetu i vrednost njene imovine se procenjuje na 260 miliona dolara s time da će zaraditi još 111 miliona u nadolazećem razdoblju zahvaljući unosnim sponzorskim ugovorima.

Serena već ima jednu ćerku
Serena već ima jednu ćerku foto: Profimedia

Podsetimo, Serena je osvojila Australian Open 2017. dok je bila u drugom mesecu trudnoće. Potom je zamalo umrla na porođaju, ali to je nije sprečilo da se uspešno vrati na teniski teren.

Sportistkinja je stavila uspešnu karijeru u drugi plan kada je započela vezu s Aleksisom, suosnivačem Reddita. Par se upoznao u maju 2015. u hotelu u Rimu kada je on seo da doručkuje za sto pored njenog.

Serena je zbog porodice napustila karijeru
Serena je zbog porodice napustila karijeru foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs