"MNOGIM LJUDIMA ĆE BITI POPRILIČNO LOŠE" Poslednji momenti princeze Dajane koji će razbesneti kraljevsku porodicu

Za potrebe serije "Kruna" napravljena je replika automobila u kojem je poginula princeza Dajana.

Celebrities
11:11h Autor:
"MNOGIM LJUDIMA ĆE BITI POPRILIČNO LOŠE" Poslednji momenti princeze Dajane koji će razbesneti kraljevsku porodicu
Snimljeni poslednji trenuci princeze Dajane, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Serija "Kruna" otpočetka prikazivanja je privlačila pažnju kontroverznim detaljima o kraljevskoj porodici, a javnost je imala podeljena mišljenja o njenom sadržaju.

Producente su često napadali zbog neukusnih scena i tvrdnji, a sada reskiraju nove kritike. Naime, Daily Mail nedavno je objavio fotografije sa seta u studiju Elstree koje prikazuju repliku uništenog Mercedesa koji je prevozio princezu Dajanu kad je poginula u nesreći u Parizu.

Auto u kojem je poginula princeza Dajana
Auto u kojem je poginula princeza Dajana foto: Profimedia

Može da se vidi automobil sa zakrivljenim prednjim točkom, zgnječenim poklopcem motora i kontrolnom pločom koja visi iz šoferšajbne. Rečeno je da je vozilo prošle godine u tajnosti prevezeno u Pariz.

Smrskani Mercedes
Smrskani Mercedes foto: Profimedia

U oktobru prošle godine ekipa Netfliksove serije viđena je kako u glavnom francuskom gradu rekonstruiše poslednje trenutke života nikada prežaljene princeze. Druge scene nastale u decembru prikazuju istražitelje kako pregledaju olupinu automobila.

Scena iz serije
Scena iz serije foto: Elkin Cabarcas / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Tačan trenutak sudara neće biti prikazan", rekli su iz Netfliksa.

Ipak, izvor je objasnio: "Mislim da će mnogim ljudima biti prilično loše što su išli u toliko detalja da rekreiraju kako je automobil smrskan. Mislim da će to izazvati mnogo uzrujanosti kraljevske porodice. Da je u pitanju bilo koja druga porodica, nisam siguran da bi to učinili".

Princeza Dajana
Princeza Dajana foto: Profimedia

Podsetimo, princeza Dajana i njen partner, filmski producent Dodi Al-Fajed preminuli su u ranim jutarnjim satima 31. avgusta 1997. nakon što se automobil kojim su putovali zabio u tunel Pont de l'Alma u Parizu.

Fajed i vozač Henri Pol preminuli su na mestu nesreće dok je Dajana prevezena u bolnicu i kasnije umrla od posljedica od povreda. Britanski telohranitelj Trevor Riz-Džons jedini je preživeo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs