ALEKSANDAR BERČEK NIJE BIO ĆERKI NA VENČANJU: Udala se za repera, pa prošla BURAN RAZVOD, a evo kako izgleda lepa Mina

Ćerka proslavljenog glumca Aleksandra Berčeka, Mina Berček, pre više od deceniju bila je u žiži javnosti, a evo kako izgleda.

Celebrities
13:32h Autor:
ALEKSANDAR BERČEK NIJE BIO ĆERKI NA VENČANJU: Udala se za repera, pa prošla BURAN RAZVOD, a evo kako izgleda lepa Mina
Kako izgleda ćerka Aleksandra Berčeka?, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Glumac Aleksandar Berček retko daje intervjue, te se o njegovom privatnom životu jako malo zna. Svojevremeno je govorio o svom teškom detinjstvu, roditeljima, kolegama i pozorištu, a malo je poznato da je legendrani glumac otac četvoro dece.

Mina Berček koja danas ima 33 godina se pre više od decenije našla u žiži javnosti kada se udala za poznatog srpskog repera. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci.

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler koji je danas oženjen glumicom Anđelom Stamenković sa kojom ima ćerku kojoj je par dao neobično ime - Strela.

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

Berčekova ćerka bila je u braku sa muzičarem Skaj Viklerom
Berčekova ćerka bila je u braku sa muzičarem Skaj Viklerom foto: Kurir / Dragana Udovičić

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (Podsećamo, bio je deo grupe "Bad Copy") i posvetio se porodici.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs