SLIČNOST JE NEVEROVATNA, SVI TRLJAJU OČI: Glumica u "osvetničkoj" haljini princeze Dajane zbog koje se podigla prašina

Elizabet Debicki izgledala je glamurozno dok je glumila princezu Dajanu u kultnoj osvetničkoj haljini u najavi za novu sezonu serije ''Kruna''

Celebrities
Autor:
SLIČNOST JE NEVEROVATNA, SVI TRLJAJU OČI: Glumica u "osvetničkoj" haljini princeze Dajane zbog koje se podigla prašina
Glumica u osvetničkoj haljini princeze Dajane, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Elizabet Debicki neverovatno podseća na pokojnu princezu Dajanu u čuvenoj crnoj haljini u najnovijem Netfliksovom trejleru.

Pokojna princeza od Velsa nosila je crnu mini haljinu s naborima iste večeri kada je kralj Čarls priznao da joj je bio neveran u televizijskom dokumentarcu 1992. godine. Ta haljina upamćena je kao "osvetnička" i smatra se jednim od najlepših njenih izdanja.

Crna haljina sa naborima smatra se jednom od najlepših
Crna haljina sa naborima smatra se jednom od najlepših foto: Profimedia

Nakon što su izašle nove scene i fotografije paparaca sa seta dok su se snimale scene o ovom događaju, mišljenja su bila podeljena.

Elizabet debicki neodoljivo podseća na princezu Dajanu
Elizabet debicki neodoljivo podseća na princezu Dajanu foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi u javnosti bili su oduševljeni kako je Elizabet odglumila princezu, te jedva čekaju da gledaju nove epizode serije "Kruna", ali podsetimo, mnogi se protive planu Netfliksove ekipe da prikaže detaljne scene iz princezinog života.

Netfliks je dolio ulje na vatru odbivši da doda izjavu o odricanju odgovornosti u seriji u kojoj stoji da scene koje je jedan kraljevski stručnjak označio kao zlonamerne nisu činjenica nego fikcija.

U međuvremenu, piše The Sun, čak su i članovi filmske ekipe zabrinuti u vezi sa scenama koje prikazuju uvod u Dajaninu smrt, a jedan je navodno rekao: "Čini se kao da je pređena granica". A još fotografija Elizabet Debicki u ulozi princeze Dajane pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs