SORAJA JE RANO OSTALA BEZ MAJKE, A ODRASLA JE U DOMU: Promenila je lični opis, a ulazak u Srbiju joj je ZABRANJEN

Soraja Vučelić je jedna od najpoznatijih starleta sa ovih prostora, a njena životna priča prilično je tužna

Celebrities
19:36h Autor:
SORAJA JE RANO OSTALA BEZ MAJKE, A ODRASLA JE U DOMU: Promenila je lični opis, a ulazak u Srbiju joj je ZABRANJEN
Životna priča Soraje koja se bori za život, Foto: printscreen/instagram

Poznata starleta Soraja Vučelić se navodno bori za život nakon što je u subotu doživela saobraćajnu nesreću na granici s Albanijom. Ona se nalazi se u teškom stanju, navodno ima polomljena rebra i unutrašnje krvarenje.

Zbog ovoga ju je juče porodica prebacila iz Albanije u Hrvatsku na hitnu operaciju.

Soraja Vučelić navodno se bori za život
Soraja Vučelić navodno se bori za život foto: printscreen/instagram

Soraja je proslavila u "Velikom bratu" 2011. godine, a to je iskoristila kao odskočnu dasku za dalju karijeru starlete. Soraja je imala veoma težak život ona je još kao mala ostala bez majke, a odrastala je u Domu za nezbrinutu decu da bi se kasnije prebacila u hraniteljsku porodicu, piše Telegraf.

Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.

Soraja je imala teško detinjstvo
Soraja je imala teško detinjstvo foto: printscreen/instagram

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.

Kasnije su Anka i Soraja uspele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razbolela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina. Starleta je nakon toga odlučila da se preseli u Beograd i izbori za sebe.

Dala bogatstvo na plastične operacije

Soraja Vučelić je znatno drugačije izgledala kada se pojavila u medijima, godinama unazad izbegavala je da prizna koliko je novca utrošila na potpunu promenu svog fizičkog izgleda.

Soraja je potpuno promenila svoj izgled
Soraja je potpuno promenila svoj izgled foto: prinstcreen/youtube

Kako je sama jednom rekla, od ukupne cifre koju je uložila u svoj fizički izgled dolazi se prostom računicom.

Kada se pojavila Soraja je izgledala potpuno drugačije
Kada se pojavila Soraja je izgledala potpuno drugačije foto: printscreen/youtube

- To sve može da se izračuna. Povećala sam grudi i usta i smanjila nos iako sada žalim što sam povećala usta. Devojke s prevelikim ustima izgledaju kao patkice. Zbog toga sam izvadila sav silikon iz usana. Nisam vadila rebra, niti planiram da korigujem još nešto na sebi - izjavila je Soraja, koja nije želela da sabira, pa je to umesto nje učinio jedan hrvatski portal, koji tvrdi da je Vučelićeva u svoj izgled uložila oko 19 hiljada evra.

Podsetimo, Soraji je od 2018. godine zabranjen ulazak na teritoriju Republike Srbije, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju. Soraja je pre dve godine otkrila da joj nedostaje Srbija, jer je voli, ali da joj najviše nedostaju dragi ljudi sa kojima trenutno nije u mogućnosti da se vidi upravo iz tog razloga.

- Znate moj status što se tiče Srbije, verovatno ću biti obaveštena kad bude vreme za Srbiju. Iskreno taj noćni život mi i ne nedostaje, mnogo mi nedostaju moji prijatelji i ta druženja sa njima - rekla je 2020. starleta.

Soraji je zabranjen ulazak u Srbiju
Soraji je zabranjen ulazak u Srbiju foto: printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs