ŠOK!

MILICA DABOVIĆ U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU USRED DANA: Skinula se u tržnom centru i pokazala izazovan donji veš

Izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama

Celebrities
12:59h Autor:
MILICA DABOVIĆ U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU USRED DANA: Skinula se u tržnom centru i pokazala izazovan donji veš
Milica Dabović se skinula u tržnom centru i šokirala svoje pratioce, Foto: Printscreen Instagram / stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je nekoliko puta bila u centru velikih skanldala, opet je uspela da šokira javnost. Nedavno je otovorila nalog na sajtu za odrasle "Only Fans", gde je počela da deli vrlo provokativan sadržaj na kojem i zarađuje. Sada je iskoristilia i priliku dok je bila u šopingu, te je napravila nekoliko izazovnih fotografija.

Izgleda da je Milica iza sebe ostavila sve ljubavne brodolome i da se sada posvetila novom biznisu. Deluje kao da joj se doplao da objavljuje svoje golišave slike, iako je otovorila profil na "Only Fansu" samo zbog opklade sa drugaricom, pa je jedna takva nastala i u kabini prodavnice u okviru tržnom centru.

Milica Dabović
foto: Printscreen Instagram / stefanovamama13

Sportistkinja je, pozirajući vrlo seksepilno, na Instagramu pitala pratioce da li bi trebalo da kupi farmerice koje je probala ili ne.

A onda je usledila lavina komentara: "Njoj nije dosta skidanja", "baš preteruje", "morala si i gaćice da pokažeš?!", "žena je prezgodna i treba da se slika" "Mico goriš, pusti ljubomorne duše"...

Milica Dabović
foto: Printscreen Instagram / stefanovamama13

Na ovu temu je i Milica imala komentar.

- Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje telo. Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost! Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs