neobičan izbor

"ZA MENE JE ONA NAJLEPŠA ŽENA": U njega dame gledaju kao u BOGA, a on se DIVI samo jednoj na koju niko ne bi pomislio

Najpoželjniji glumac, Bred Pit otkrio je ko mu je najlepša glumica i svojim neobičnim izborom iznenadio javnost.

Vip priča
Autor:
"ZA MENE JE ONA NAJLEPŠA ŽENA": U njega dame gledaju kao u BOGA, a on se DIVI samo jednoj na koju niko ne bi pomislio
Bred Pit, Foto: Profimedia

Jedan od najvećh holivudskih zavodnika, Bred Pit ujedno važi i za najpoželjnijeg muškarca na svetu, dok je njegovo ime sinonim za dobrog frajera.

Uprkos tome što je najtraženiji glumac, Bred nema problem da prizna da ima i glumačke uzore. Iako je najavio glumačku penziju, još uvek je u svetu filma i predstavlja veliki autoritret u istom.

Bred Pit
Bred Pitfoto: Profimedia

Kao takav, mnogi ga smatraju kompetentnim da da svoj sud po pitanju talenta i harizme mnogih glumačkih ličnosti. Na spisku njegovih glumalkih uzora, našla se i jedna dama, za koju tvrdi i da je "najlepša žena na ekranu".

Dajana Vist
Dajana Vistfoto: Alberto Reyes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, reč je o glumici Dajani Vist, a razlog zbog koje je ona za njega posebna jeste što se na specifičan način izdvaja od drugih. Smatra da je ona pravi dokaz da je moguće biti lep i bez da te kritičari i obožavatelji etiketiraju kao se*s simbol.

Dejana Vist
Dejana Vistfoto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

"Najveći glumci nisu oni koje biste nazvali lepim i se*s simbolima. Reći ću vam ko mi je najdraža glumica: Dajana Vist. Za nju nikad ne biste rekli da je se*s simbol. Dajana Vist je, za mene, najlepša žena na ekranu", istakao je glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs