BRAK FILIPA I MADLENE CEPTER UČVRSTILA JE USVOJENA ĆERKA: Izrasla je u pravu lepoticu, a uživa u životu na visokoj nozi

Filip i Madlena cepter u braku su preko 40 godina, a posebno su ponosni na usvojenu ćerku Emu

Celebrities
16:49h Autor:
BRAK FILIPA I MADLENE CEPTER UČVRSTILA JE USVOJENA ĆERKA: Izrasla je u pravu lepoticu, a uživa u životu na visokoj nozi
Kako danas izgleda usvojena ćerka Filipa i Madlene Cepter?, Foto: Kurir/Dragan Kadić

Madlena Cepter sa suprugom Filipom Cepterom braku je više od četrdeset godina, a njihovu ljubav učvrstila je ćerka Ema, koju su usvojili kad je bila beba.

Ali, u intervjuu za „Politiku“, Madlena je bila jasna da smisao braka i harmoničnog odnosa nisu samo i isključivo deca.

"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali brak bez dece nije ograda u pustinji. Brak je sveta institucija u kome se, ujedinjenjem muškarca i žene, postiže harmonija koja je sama po sebi kvalitet. Deca ga čine lepšim, ali ne donose smisao, on je u nama samima. Ema je ušla u naše živote jednog decembarskog dana (2000) i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga ranije tu nije bilo. Zaista nas je obogatila kao ljude, a i danas to čini svakog dana. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo", rekla je Madlena.

Madlena i Filip usvojili su ćerku Emu 2000. godine
Madlena i Filip usvojili su ćerku Emu 2000. godine foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Ljubavna priča moćnog para počela je početkom sedamdesetih godina prošlog veka, kada su se tokom studiranja upoznali i zaljubili. Posle fakulteta zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon pa su danas od predavačice srpskog jezika i prodavača posuđa došli do velikog bogatstva.

U roku od pet godina došli su do otvaranja firme i proširili se na svetsko tržište. Maldena ne voli da govori o njihovom privatnom životu, ali jednom prilikom je otrkila kako su se upoznali i kako se njihov odnos razvijao.

Filip i Madlena Cepter upoznali su se tokom studija
Filip i Madlena Cepter upoznali su se tokom studija foto: Kurir / Dragan Kadić

„Bio je to jedan od onih momenata kada sve odjednom postane drugačije, kada se usled susreta dva bića sve najedanput utiša dok dvoje ispitaju i osluškuju jedno drugo. Sad kada bih htela da budem racionalna, možda je to moje – sveto osećanje tišine – nastalo kao posledica činjenice da smo se upoznali u Univerzitetskoj biblioteci, ali svakako je i to bilo stanje u kome se sve zaustavlja da bi ponovo počelo, drugačije, promenjeno kroz moć ljubavi. U svakom slučaju, bio je to početak odnosa koji će trajati veoma dugo“, otkrila je Madlena.

Madlena i Filip vlasnici su luksuznih nekretnina, a ističe se vila u Monaku, koje je bila vlasnica austrijska carica Sisi, ali i egipatski kralj Faruk. Pokrovitelji su visoke umetnosti, a Madlena obožava antikne komade nameštaja, koje kupuje na poznatim aukcijama i njima uređuje vile koje par poseduje.

Filip Cepter izgradio je pravu poslovnu imperiju
Filip Cepter izgradio je pravu poslovnu imperiju foto: Kurir / Dado Đilas

Par poseduje nekoliko primeraka najluksuznijih automobila na svetu. Svoje bogatstvo takođe su iskoristili da osnuju značajne kulturne institucije. Porodica živi na relaciji Beograd - Monako.

Pre nego što odlučili da usvoje ćerku, podigli su sina i ćerku Filipovog brata koji su se u njihovoj kući sklonili od rata dok im je otac bio u Bosni.

Njihova ćerka Ema danas ima 22.godine i izrasla je u pravu lepoticu. Iako se malo toga zna o njenom životu, na osnovu njenih fotografija na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene.

Na ovoj društvenoj mreži se predstavlja kao „KingZepter“, a ima pravu armiju fanova. Trenutno živi u Londonu i studira psihologiju.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/kingzepter

Zanimljivo je da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj.

Podsetimo, Filip Cepter poreklom je iz iz Velikog Gradišta u Bosni i Hercegovini, a njegovo pravo ime je Milan Janković.

Pre nego što su su se obogatili, osamdesetih su Madlena i Milan zajedno radili u prodaji nemačkog posuđa. Svoj biznis su pokrenuli u Milanu, a budući da mu je posao dobro išao, Milan je proširio delatnost i na medicinske aparate i kozmetičke proizvode.

Do danas mu sjajno ide posao, "Forbes" ga je 2017. proglasio najbogatijim čovekom u Srbiji, a njegovo bogatstvo procenjuje se na oko pet milijardi dolara. Filip je pre 18 godina promenio ime i prezime, i to zbog poslovne komunikacije, u kojoj Milan Janković zvuči previše neobično strancima.

Pravo ime Filipa Ceptera je Milan Janković
Pravo ime Filipa Ceptera je Milan Janković foto: Kurir / Marina Lopičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs