POTPUNA TRANSFORMACIJA ĆERKE ŽELJKA I SONJE ŠAŠIĆ: Svojim pratiocima pokazala najnoviji izgled "Da li ste spremni?"

Odlučila je da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli ovu drastičnu promenu.

Celebrities
Autor:
POTPUNA TRANSFORMACIJA ĆERKE ŽELJKA I SONJE ŠAŠIĆ: Svojim pratiocima pokazala najnoviji izgled "Da li ste spremni?"
Transformacija Sofije Šašić, Foto: printscreen/instagram/sophiasasic

Sofija Šašić je javnosti poznata kao ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića. Često privlači pažnju zbog svojih poznatih roditelja ali sopstvenih ljubavnih odnosa i estetskih korekcija kojima je dosta promenila svoj fizički izgled.

Ovaj put se odlučila na još jednu transformaciju a u pitanju je njena duga kosa po kojoj je prepoznatljiva. Odlučila se da poseti jedan salon i na svom instagram storiju je najavila promenu izgleda.

Prvobitno je uslikala svoju kosu na podu i stavila emotikon koji plače i upitala svoje pratioce: "Da li ste spremni? "

Sofija Šašić
foto: printscreen/instagram/ sophiasasic

Devojkama obično teško pada skraćivanje kose ali je Sofiju ova transformacija očigledno oduševila a i nova paž frizura joj zaista odlično stoji. Potom je na narednim storijima malo ispozirala sa novom frizurom i nije krila oduševljenje svojim izgledom, prenosi Blic.rs

Sofija Šašić
foto: printscreen/instagram/ sophiasasic

O odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije Šašić, koju je dobio iz braka sa Sonjom Vuksanović, brujali su domaći mediji, naročito u onom momentu kada je njegova mezimica odlučila da uzme prezime tadašnjeg očuha Ace Lukasa.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović, Sofija Šašić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sonja Vuksanović je Željka ostavila zbog njegovog kolege i prijatelja Ace Lukasa sa kojim je potom i dobila ćerku. Ipak, ni njihov brak nije potrajao pa su se razveli. Tada je Sofija poželela da uzme očuhovo prezime i odrekne se očevog.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

O ovim skandalima je javnost godinama brujala, a čini se da je sada između oca i ćerke sve u najboljem redu, čak su se nedavno provodili zajedno u izlasku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs