"KRILI SMO DA SMO ZAJEDNO, A ONDA SE DESILA TRUDNOĆA": Ove detalje o vezi naše pevačice NIKO NIJE ZNAO

Srpska pevačica i njen suprug su se godinama skrivali ali onda je došlo vreme da javno priznaju.

Celebrities
08:59h Autor:
"KRILI SMO DA SMO ZAJEDNO, A ONDA SE DESILA TRUDNOĆA": Ove detalje o vezi naše pevačice NIKO NIJE ZNAO
Mia Borisavljević i Bojan Grujić o svojoj ljubavi., Foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljević

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić važe za jedan od skladnijih parova na estradnoj sceni.

Mia važi za jednu od najlepših i najatraktivnih pevačica na našoj javnoj sceni a kada se upoznala sa Bojanom bila je već uveliko popularna i poznata. Naime ona je u tom periodu tražila muškog pevača koji bi nastupao sa njom i njenim bendom a on je u to vreme počinjao da gradi karijeru kroz takmičenje "Zvezde Granda".

"Upoznali smo se na mom nastupu. Preko kolega sam došla do preporuke da ga pozovem na razgovor, da vidimo da li možemo da sarađujemo", ispričala je ranije Mia za medije.

Saradnju su uspešno otpočeli, a ubrzo su planule i varnice i među njima se rodila ljubav.

"Plašili smo se zbog posla, tako da smo to krili jako, jako dugo, ali kada se desila trudnoća odlučili smo da priznamo", rekla je svojevremeno pevačica.

Stariju ćerku Emu dobili su 2018. godine, a mlađu naslednicu Teu 2021. godine. Mia je nedavno istakla da smatra da njena i Bojanova ljubav ne bi opstala sve ove godine da se ne bave istim poslom.

Mia Borisavljević
foto: printscreen/instagram/miaborisavljevic

"Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali, a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno dešava", iskrena je bila Mia, prenosi SD.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs