Kako bi osigurala da pare ne odu kod ljubavnice, žena slavnog fudbalera uradila neverovatno: Sad ne zna šta ga je snašlo

U životu fudbalera Kajla Vokera, događa se prava drama. Supruga traži polovinu bogatstva, a sestrina afera unosi dodatnu dramu.

Celebrities
Autor:
Kako bi osigurala da pare ne odu kod ljubavnice, žena slavnog fudbalera uradila neverovatno: Sad ne zna šta ga je snašlo
Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

En Kilner, prevarena supruga fudbalera Kajla Vokera, odlučila je pružiti svom braku još jednu šansu, ali pod jednim jasnim uslovom – da joj Voker isplati polovinu svog bogatstva, odnosno 15 miliona funti(oko 18 miliona evra).

Par koji ima četvoro dece, pokušava da pronađe rešenje za svoje turbulentne odnose. S druge strane, Voker sa bivšom ljubavnicom, Lorin Gudman, ima dvoje dece, što dodatno komplikuje situaciju.

Kajl Voker
foto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Izvori bliski paru otkrivaju da se Voker i Kilnerova svađaju oko gotovo svega i da su doneli odluku da sklope finansijski dogovor. "Rekla mu je da će razmisliti o ponovnom pokušaju samo ako joj prvo da polovinu svog novca. Rečeno joj je da ima pravo na polovinu njegovog bogatstva ako se razvedu – i ne želi da ni jedan evro od njenog dela ode Lorin, navodi izvor za "Dejli mejl".

Kilner, uprkos mogućnosti dogovora, i dalje razmišlja o podnošenju zahteva za razvod jer sumnja da je njihov brak uopšte moguće spasiti. Situacija je postala još složenija kada je otkriveno da je Enina sestra, Sian, rodila sina iz tajne veze sa ocem četvoro dece. Zbog toga je En optužila svoju sestru da radi isto što i Gudmanova, te je odlučila da ne poseti sestru i novorođenog nećaka u bolnici.

Lorin Gudman
Lorin Gudman foto: Profimedia

"Ovo je veoma teška situacija za Eb. Ona ne podržava moje ponašanje i šokirana je. Iskreno se izvinjavam za svu bol koju sam nanela porodici, uključujući i svoju", izjavila je Sian za pomenuti list, napominjući da planira sama odgajati dete i da ne namerava uključiti oca u njegov život.

Kako navodi izvor, En je duboko pogođena situacijom u braku i u potpunom šoku nakon što je saznala za sestrinu aferu. "Bila je užasnuta kada je saznala šta Sian radi, naročito nakon onoga kroz šta je ona sama prošla. Jasno joj je stavila do znanja da ne podržava njene postupke," rekao je izvor.

Ana Kliner, Kajl Voker
foto: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dodatni problemi u odnosu Vokera i Kilnerovu nastali su jer fudbaler često koristi Sianinu aferu kao argument kada se svađa sa En zbog sopstvene prevare. Dok se En bori da osigura da njen novac ne završi u rukama bivše ljubavnice, Voker je obavezan da Gudmanovoj kupi kuću vrednu 1,85 miliona funti na određenoj udaljenosti od njegove porodice, kao i da plaća 8 hiljade funti mesečno za izdržavanje dece.

Stil/Jutarnji

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs