DEJVID BEKAM

IAKO SU SAD BLISKE, SVEKRVA SE JE STRAŠNO BOJALA NJEGOVE VEZE S VIKTORIJOM: "Plašila sam se da će zbog nje izgubiti sve"

Sandra Bekam, majka legendarnog engleskog fudbalera Dejvida Bekama učestvuje u Netflikovom dokumentarcu, posvećenom njenom sinu.

Vip priča
Autor:
IAKO SU SAD BLISKE, SVEKRVA SE JE STRAŠNO BOJALA NJEGOVE VEZE S VIKTORIJOM: "Plašila sam se da će zbog nje izgubiti sve"
Dejvid i Sandra Bekam, Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Prva najava dokumentarnog serijala "Beckham" koji će se početkom oktobra emitovati na Netfliksu već je digla prašinu. Kako ime govori posvećen je heroju radničke klase i fudbalskoj legendi Dejvidu Bekamu, koji se od skromnih početaka izdigao u globalnu ikonu.

Osim neverovatnih sportskih uspeha priča prati i privatni život legendarne desetke - to je bio broj koji je Bekam proslavio noseći ga na leđima u reprezentaciji i Mančester Junajted, engleskom premijerligašu u kojem se proslavio, a poseban deo posvećen je njegovoj vezi i braku s Viktorijom Bekam s kojom je ovog leta proslavio 24. godišnjicu braka.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U serijalu se pojavljuje i Sandra Bekam, Dejvidova majka, koja je pred kamerama ispričala svoje strahove koji su je obuzeli kad je njen sin započeo svoju vezu sa slavnom spajsicom.

"Plašila sam se da će zbog nje izgubiti sve za što je toliko teško radio. Bilo je očigledno koliko je zaluđen njome i činilo nam se da je u tom period fudbal pao u drugi plan. Jedino što ga je zanimalo bila je Viktorija...", ispričala je Sandra Bekam.

Viktorija Bekam
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dejvid Bekam mnogo puta je puta do sada ispričao da se u svoju suprugu zaljubio na prvi pogled i jedva je sredio da se upoznaju. Njen broj telefona, te davne 1997., kad nije bilo pametnih telefona i drugih digitalnih alata bez kojih danas na možemo zamisliti svakodnevicu, zapisao je na svoju avionsku kartu, strahujući da ga ne izgubi, a čuva je i danas u svom sefu.

Suprugu je zaprosio 1998. dijamantskim prstenom vrednim 65 hiljada funti, a venčali su se 1999. u dvorcu Lutrelstoun u Dablinu. Dokaz njegove ljubavi su i brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje telo: ima ih više od pedeset, a gotovo sve su posvećene njihovoj ljubavi, sinovima Bruklinu, Romeu, Kruzu i ćerki Harper.

Malo je poznato da je Viktorija pre Dejvida bila verena za instalatera protivpožarnih alarma Marka Vuda, a njegovo prezime je koristila na prvim nastupima sa Spice Girls grupom kada se potpisivala kao Viktorija Adams Vud premda nisu bili venčani. Ali, to je sada davna prošlost i neka druga priča. Jer malo je slavnih parova koji su preživeli 24 godine braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs