pogledajte

DEJVID BEKAM ŠOKIRAO FANOVE: Napravio još jednu tetovažu posvećenu Viktoriji ali na - SREDNJEM PRSTU

Ima preko 100 tetovaža, nekoliko su posvećene njoj, a sada je dodao još jednu.

Vip priča
Autor:
DEJVID BEKAM ŠOKIRAO FANOVE: Napravio još jednu tetovažu posvećenu Viktoriji ali na - SREDNJEM PRSTU
Dejvid Bekam, Foto: ADW / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zajedno sa 18-godišnjim sinom Kruzom, Dejvid Bekam je ovog meseca napravio novu tetovažu, posvećenu supruzi Viktoriji. Baš kao što je i Kruz na laktu tetovirao mamin nadimak iz doba kada je bila u sastavu "Spice Girls" sada je i Bekam odlučio da napiše 'Posh' na svom telu.

48-godišnja fudbalska legenda nadimak svoje supruge stavio je ni manje ni više nego na srednji prst leve ruke, gde se 'pridružila' ostalim tetovažama, među ostalim onom pauka napravljene na zglobu srednjeg prsta.

Tetoviranje je zapravo bilo 'zbližavanje' oca i sina, budući da je tog istog dana Kruz u istom salonu za tetoviranje, Hollywood's Shamrock Social Clubu, na nozi istetovirao anđela.

Dejvid na svom telu ima više od 60 tetovaža, a Viktoriji je posvetio nekoliko od njih - od njenog imena pa do njene ilustracije u donjem vešu, koja mu krasi ruku, ali i 10 ruža koje je tetovirao na 10. godišnjicu njihovog braka 2009. godine.

1 / 9 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Dejvid i Kruz nisu jedini članovi porodice Bekam koji su zaluđeni tetovažama. I 24-godišnji Bruklin ukrasio je telo sa 100 tetovaža, od kojih je velika većina posvećena njegovoj supruzi Nikoli Pelc.

100

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs