RAZVELA JE NAJPOŽELJNIJE FRAJERE SVETA I REKLA DA BRAK NIJE ZA NJU: Voli da menja muškarce, a ženama je strah i trepet

Laura Vaser je najpoznatija advokatica u Holivudu i zovu je "kraljicom razvoda".

Celebrities
Autor:
RAZVELA JE NAJPOŽELJNIJE FRAJERE SVETA I REKLA DA BRAK NIJE ZA NJU: Voli da menja muškarce, a ženama je strah i trepet
Ko je najpoznatija advokatica u Holivudu, Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žena koju zovu "kraljicom razvoda" jeste lepa advokatica Laura Vaser (53). Razlog njenog nadimka leži tome da je razvela mnoge slavne ličnosti, a poslednja brakorazvodna parnica koju je vodila jeste između Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner.

Naime, ona je sa svojim timom, zastupajući Kostnera, veštim pravnim manevrima zaustavila četveromesečni sudski spor oko podele imovine, alimentacije i troškova života koji je danima punio stranice medija. Kristin je pristala na nagodbu i niko više ne mora čekati odluku suda, eventualnu žalbu nezadovoljne strane niti proživljavati daljnje razvlačenje slučaja po medijima i društvenim mrežama.

Laura Vaser
foto: Profimedia

U njezinim arhivama već su spremljeni slučajevi razvoda Džonija Depa i Amber Heard, Anđeline Džoli i Bilija Boba, te Anđeline Džoli J i Breda Pita, Bena Aflecka i Dženifer Garner, dva puta Kim Kardašijan - najprije pri razvodu od košarkaša Krisa Humphriesa, a zatim i od Kanjea Vesta. Ovu su samo neki od njenih poznatih klijenata, a ima ih još mnoge, piše Jutarnji.hr.

Ona je naizgled vrlo hladna osoba i vladarka u delu advokatske prakse koji se bavi porodičnim pravom i razvodima, kojim inače dominiraju muškarci.

- Zovem se Laura Alison Veser, dakle moji inicijali su LAW (law, engl. zakon), moji su roditelji oboje bili advokati. - rekla je u velikom intervjuu koji je s njom prie nekoliko godina napravio "Business Insider" - Ipak, kada su me pitali hoću li i sama biti advokatica govorila sam: "Nikad". A onda sam jednog leta, dok sam bila na koledžu, pomagala kod oca u kancelariji da nešto zaradim. I iskreno, zaljubila sam se u posao.

Laura Vaser, Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I slavne i bogate žene i slavni i bogati muškarci podjednako žele da ih baš "disso queen" (kraljica razvoda) zastupa kada im se brakovi, često pred očima javnosti, počnu raspadati.

Ona ljude ravodi za 1000 dolara honorara po satu. Za razliku od kolega koji slavnima, na račun reklame, često daju popuste, kod nje takva praksa ne postoji.

- Razumem ja to, jasno mi je. No, mom brendu ne pomaže činjenica da zastupam poznate osobe - objasnila je u Business Insideru.

Brak je ne zanima

Ona i dalje živi u Los Anđelesu gde je i odrasla, sa svoja dva sina tinejdžera. Njih je dobila u vezama s dva bivša dečka, za koje nije bila udata. U brak, kaže, ne veruje.

- Bila sam vrlo kratko u braku kada sam imala 25 godina. Venčali smo se za vreme studija, razveli se nakon što sam položila pravosudni ispit. Više sam u kontaktu s njegovom porodicom nego s njim. Trajalo je 14 meseci i kada smo se razišli, nisam imala ništa drugo osim dugova i pit bula koji se zvao Raul. Bili smo nezreli za brak - objasnila je jednom prilikom te dodala kako o novom venčanju ne razmišlja - Znam da više nikad ne bih bila tako lepa mlada... A možda je stvar u mojoj škrtosti. Ja sam u suštini stara hipijevka koja ne može biti ceo život s jednim muškarcem.

Laura Vaser
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U brakorazvodnoj parnici sama je sebe zastupala.

- Nisam romantična i ne znam biti u braku - kazala je - ali zato savršeno znam kako se treba razvesti.

Ona je pohađala je školu koja je inspirisala autore superuspešne serije "Beverly Hills 90210". Stope razvoda među bogatim i moćnim roditeljima njenih školskih kolega bile su visoke. Mnoge od tih razvoda vodio je njen otac Denis. I njeni su se roditelji, prijateljski razišli kada je ona imala 16 godina. Majka je preminula 2019. godine, a otac, koji danas ima 81 godinu, još je uvek partner u njihovoj advokatskoj kancelariji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs