GEORGINA RODRIGEZ KAO HODAJUĆA REKLAMA, VAŽNO JE SAMO DA JE SKUPO: Na njoj sve pršti, a samo torba košta 81.000 evra

Georgina Rodrigez na kako da uživa u životu. Na Instagramu je podelila par fotografija koje su javnosti dale uvid u njen luksuzni život

Moda
Autor:
GEORGINA RODRIGEZ KAO HODAJUĆA REKLAMA, VAŽNO JE SAMO DA JE SKUPO: Na njoj sve pršti, a samo torba košta 81.000 evra
Foto: Printscreen/Instagram

Verenicu Kristijana Ronalda bije glas da ne zna da se obuče, već da joj je samo važno da prikaže koliko ima novca. Ona oblači dizajnersku odeću, njen ormar je pun skupocenih haljina, obuće i torbi, a javnost zna za to jer je uvid u njenu privatnost dala u svom rijalitiju.

Ova put je na Instagramu pokazala kako izgleda dok se vozi privatnim avionom Kristijana Ronalda. Obučena u belu haljinicu, koja se suko pripijala uz njeno zgodno telo i Nike patike, Georgina je akcenat stavila na Hermes torbu koja košta oko 81.000 evra.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Gde god ide, Georgina sa sobom vodi svu decu, i onu koje je ona rodila i onu koje je dobio njen verenik preko surogat majki.

Georgina je tu da toj deci bude majka, što ona rado čini, a priča se da par ima ugovor kojim se štiti upravo Georgina ako se rastavi od Kristijana. Naime, ona će dobiti oko 100.000 evra svaki mesec, ukoliko se njena i veza Krstijana Ronalda prekinu.

Georgina Rodrigez
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok Kristijano Ronaldo zarađuje novim fudbalskim ugovorima, Georgina radi tako što na prestižnim događajima reklamira određene brendove i dizajnere. Tako je na ovogodišnjem venecijanskom festivalu došla sa retkom Hermes Birkin torbom vrednom preko 200.000 evra, dok je nosila redak dijamantski nakit koji košta duplo više nego pomenuta torba.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs