ŠAKIRA O KRAHU LJUBAVI: "Nismo bili venčani, ali sam mislila da ćemo trajati večno, želela sam taj život za svoju decu"

Pevačica je u novom intervjuu pričala o svom razlazu od fudbalera, porodici, ali i karijeri, koja je ispaštala zbog njenog života u Španiji.

Celebrities
17:40h Autor:
ŠAKIRA O KRAHU LJUBAVI: "Nismo bili venčani, ali sam mislila da ćemo trajati večno, želela sam taj život za svoju decu"
Šakira o ljubavnom krahu i predstojećoj turneji., Foto: VEVO / Planet / Profimedia

Šakira je u svom novom intervjuu za Bilbord ispričala kako je verovala da će ona i Pike zauvek biti zajedno i ako se nikada nisu zvanično venčali.

U razgovoru je više puta istakla da joj je prioritet oduvek bila porodica. "Verovala sam u onu rečenicu dok nas smrt ne rastavi, želela sam taj život za svoju decu. Moji roditelji su zajedno više od 50 godina i vole se od prvog dana kada su se upoznali", rekla je ona.

Šakira i Žerar Pike
foto: Profimedia

Uzimajući svoje roditelje za primere, Šakira je verovala da će ona i fudbaler to imati. "Želela sam to za sebe i svoju decu, ali nije se ostvarilo", kaže ona. Dodala je i da je morala da pauzira karijeru kako bi bila sa Džerardom u Barseloni, gde je igrao fudbal, što joj je, kako je naglasila, onemogućilo saradnju sa drugim muzičarima.

"Stvar je u tome da sam bila posvećena njemu i mojoj porodici. Bilo mi je veoma teško da održim karijeru dok sam bila u Barseloni jer sam uvek morala da čekam da se naši planovi poklope. Nisam mogla samo da ostavim decu i odem tamo gde me muzika vodi", kaže ona.

Šakira
foto: George Napolitano / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šakira i Pike upoznali su se u martu 2011. godine kada je pevačica snimala spot za svoj čuveni hit "Waka Waka (This Time for Africa)". Bili su zajedno 11 godina, a rastali su se u junu 2022. Par ima dva sina, 11-godišnjeg Milana i 8-godišnjeg Sašu.

Njihov razvod je, naravno, privukao mnogo pažnje, pre svega zato što je ubrzo otkriveno da je poznati fudbaler bio neveran, a sa ljubavnicom je posle svega odlučio da nastavi vezu i preselio se u nekadašnju porodičnu kuću u kojoj je živeo sa Šakirom i decom.

Nekoliko meseci nakon raskida, pevačica se iz Barselone preselila u Majami i počela da se fokusira na karijeru.

Iako je posvećena svojoj deci, pevačica se fokusirala i na karijeru, pre samo dva dana objavila je novu pesmu "El Jefe" koja već ima preko 11 miliona pregleda na Youtube-u.

Ona je u novom inervjuu istakla da će predstojeća turneja biti nešto što njeni fanovi do sada nisu videli.

"Stvarno mislim da će ova turneja biti moja životna turneja jer imam puno pesama", rekla je pevačica. Iako detalji nisu poznati, Šakirin tim je istakao da će koncerti biti održani u latinoameričkim zemljama, Velikoj Britaniji, Evropi i na Bliskom istoku, prenosi Gloria.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs