PREVARIO ŽENU, PA JOJ PRIREDIO NEVIĐENU BRUKU: Dok je s LJUBAVNICOM spavao u bračnom krevetu, na OVO nije računao

Onako kako se Žerar Pike izblamirao na sceni, malo kome je pošlo za rukom.

Celebrities
23:00h Autor:
PREVARIO ŽENU, PA JOJ PRIREDIO NEVIĐENU BRUKU: Dok je s LJUBAVNICOM spavao u bračnom krevetu, na OVO nije računao
Foto: Printscreen Youtube/ MARCA

Bivša zvezda Barselone Žerar Pike pao je u rupu pored bine na otvaranju svog takmičenja Kraljevske lige Amerike u utorak uveče. Kraljevska liga je turnir od sedam igrača koji je osnovao Pike u Barseloni prošle godine, a sada je želeo da taj događaj odnese u Severnu Ameriku.

Pike je prisustvovao predstavljanju, a nakon prezentacije otišao je na stranu bine da pozdravi fanove.

Žerar Pike
foto: Profimedia/editorial images

Činilo se da 36-godišnjak sluša glasovnu poruku na svom telefonu i otišao je da uzme majicu Barselone od navijača da je potpiše, ali nije uspeo da uoči prazninu između bine i barijere koja drži navijače.

Kao rezultat toga, Pike je propao kroz prazninu i potpuno nestao iz vida, ostavljajući fanove zabrinuto gledajući preko barijere da provere da nije povređen.

Pobednik Svetskog prvenstva redovno je bio u vestima u poslednjih 18 meseci nakon što se prošle godine razišao od pop zvezde Šakire. Par, koji ima dvoje dece, objavio je kraj svoje 11-godišnje veze u junu 2022. godine, a Šakira je tvrdila da je Pike bio neveran.

1 / 9 Foto: Profimedia/editorial images

Naime, Šakira je pomoću tegle džema saznala da joj je suprug neveran, a nakon velikog skandala u javnosti se pojavio sa svojom ljubavnicom Klarom Čijom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs