DADILJA GA JE SE*SUALNO NAPALA U DETINJSTVU, ALI IZ DRUGIH RAZLOGA MRZI ŽENE: Svoju devojku je skidao sa kolege

Izjašnjavao se kao čovek koji mrzi bivšu ženu, a za njega se sumnjalo da mrzi i ostale

Celebrities
Autor:
DADILJA GA JE SE*SUALNO NAPALA U DETINJSTVU, ALI IZ DRUGIH RAZLOGA MRZI ŽENE: Svoju devojku je skidao sa kolege
Džon Stamos, Foto: Pedro Andrade, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Džon Stamos je progovorio o raznim temama u svojim memoarima "If You Would Have Told Me". Tvrdi da je uhvatio svoju tadašnju devojku i model Teri Kopli u krevetu s bivšim glumcem Tonijem Danzom tokom njihove kratkotrajne romanse iz 80-ih.

Ovo je samo jedna od detalja koje otkriva u svojim memoarima "If You Would Have Told Me", a ima ih mnogo i oni su mu ostavili traume za ceo život.

"Zovem je, ali devojka koja se odmah javljala, sada mi daje signale da je zauzeta. Kad dođem kući, zovem je tokom dana i naveče. Nema odgovora. Čudno. Prešli smo s telefoniranja svakih nekoliko sati na tišinu", napisao je Stamos (60) .

U početku se Stamos nije obazirao na odsutnost Teri jer je mislio da je zauzeta poslom, ali kako je vreme prolazilo, počeo je da se brine. Ipak ga je brinulo o čemu se radi, osećao je da nešto nije kako treba, pa jue odlučio da sedne u automobil i da se odveze do nje.

Kada je došao, Stamos je otkrio da u kući "nema upaljenih svetala" i da "kroz prozor ne vidi kretnje", iako je automobil bio parkiran na prilazu.

"Odšunjao sam se do auta dok mi se želudac stiskao od nervoze i pogledao unutra. Tu su četka za kosu, ključevi, bokserske rukavice i napola odškrinuta vrata gde se vidi golo telo moje devojke, jedva pokrivene belom plahtom. Bio je u pitanju poster na kom je moja gola devojka. Vidi se pola njene stražnjice. Nikad pre nisam video ovaj prizor", piše Stamos.

Otišao je do gostinjske kuće u dvorištu jer se sećao da je ona tamo spavala, a potom je imao šta da vidi.

"Moja mala plesačica leži u krevetu sa starijim gospodinom. Spavaju zajedno. Ne mogu vam reći ko je on, ali jedva prepoznajem Teri, tek je prekrivena plahtama. Trudim se da suze zadržim. Guši me taj prizor. Ne mogu da dišem. Nekoliko suza sklizne niz lice i to me ljuti", piše Stamos.

Stamos je odlučio da će pobeći, ali ne pre nego što ukrade poster iz misterioznog automobila.

"Zurio sam u polugolu ženu za koju sam mislio da poznajem. Potpisala je poster s malim srcima, 'Moj dragi Toni, voleću te zauvek. Teri'", na šta se Stamos zapitao ko je Toni. Tek kada se vozio kući, shvatio je da je to "ime njegovog suparnika".

Glumac je otkrila i da je "mrzeo" svoju bivšu suprugu Rebeku Romijn (50) nakon njihovog ružnog razvoda 2005. godine.

Stamos je takođe otkrio da ga je kao dete seksualno napala njegova dadilja. "Nisam želeo da naslovi budu takvi i nisam želeo da knjiga bude o tome. To je bilo samo jedna stranica ili nešto slično, ali osećao sam da moram da govorim o tome. Bilo je čudno. To se dogodilo kada sam imao 10 ili 11 godina. Nisam trebao da se suočavam s tim."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs